Vakantie Mexico westkust

Vakantie Mexico Westkust

Vakantie Mexico westkustBen je van plan de westkust van Mexico te bezoeken tijdens je vakantie (Vakantie Mexico westkust tip)? De prachtige lange en warme kust met haar vele stranden aan de stille oceaan zijn adembenemend te noemen. Je kunt er bijna 800 kilometer van parelwitte zand stranden vinden. Er zijn verschillende grote en bekende badplaatsen te vinden langs deze prachtige kust van de grote oceaan. Het is niet voor niks een erg populaire plek voor zon aanbidders en water sport fanatiekelingen. De meeste Mexicanen die er de kust bezoeken nemen meestal geen eten mee, maar maar kopen het liever bij de vele lokale kraampjes op het stand.

Het actuele reisaanbod voor Mexico:

Vakantie Mexico westkust
                                                                 Vakantie Mexico westkust
Vakantie Mexico westkust
                                                                  Vakantie Mexico westkust

 

Vergeet ook vooral niet je zonnebrand mee nemen te nemen, het kan er namelijk pittig warm worden. Lees hieronder meer over een prachtige vakantie Mexico westkust en tevens heb je de mogelijkheid om een prachtige reis te boeken naar Mexico. (Vakantie Mexico westkust informatie)

Bekijk hier de vakanties in Mexico, de westkust! >>

Vakantie Mexico westkust:

Neem tijdens je bezoek aan de westkust vooral deze grote badplaatsen mee:

  • Vakantie Mexico westkustPuerto Vallarta
    Dit is erg grote en bekende plek bij veel bekende Hollywood sterren. Het staat bekend als een goed alternatief voor Cancun. De grote promenade staat vol met kunst tentoonstellingen. Je kunt er daarnaast veel van de beste restaurants in Mexico vinden.
  • Punta de Mita
    Veel van de lokale mensen geloven dat Punta de Mita een spiritueel plek is. En je kunt wel zien waarom, het is te vinden op de tip van de Banderas baai en wordt omringd door de helderblauwe zee. Deze plek werdt dan ook snel gevonden en je zult naast de vele vissersdorpjes ook veel luxe resorts vinden. Er komen jaarlijks veel bekende Hollywood sterren zoals Beyoncé.
  • Nuevo Vallarta
    Nuevo Vallarte start bij hetMarina Vallarta – Banderas Baai middelpunt en schiet vanuit daar helemaal door tot Bucerias. Je kunt er lange rijen van luxe hotels, villa’s en tropische tuinen vinden. Daarnaast kun je veel vele kleine havens en restaurants vinden die de moeite waard zijn. (Vakantie Mexico westkust informatie

Voor het boeken van een mooie reis naar de westkust van Mexico is het mogelijk om hierboven het actuele reisaanbod te bekijken.

Bekijk hier de westkust vakanties in Mexico >>

Meer informatie over een vakantie in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *