Vakantie Mexico Tulum

Vakantie Mexico Tulum

Vakantie in Mexico, Tulum. Geniet van een mooie reis naar een prachtige plek!

Vakantie Mexico TulumIn een vakantie naar Mexico is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de stad Tulum op het schiereiland Yucatán. De stad zelf is niet heel erg bijzonder, maar de prachtige witte stranden, ruïnes en cenotes maken dat in combinatie met de omgeving helemaal goed. Lees hieronder meer over een mooie Vakantie Mexico Tulum, tevens heb je de mogelijkheid om een prachtige vakantie te boeken. (Vakantie Mexico Tulum informatie)

Bekijk hier de vakanties Mexico Tulum >>

Vakantie Mexico Tulum:

Tulum ligt in het oosten van Yucatán en vanaf Cancún is het 130 kilometer richting het zuiden rijden. Het werd in het jaar 1000 door de Maya’s gesticht. Het is de enige Maya stad aan zee. Tulum valt te verdelen in drie delen: het dorp, de ruïnes en het strand.

  • Ruïnes

Vakantie Mexico TulumIn Tulum zijn er Maya ruïnes met het mooiste uitzicht. Achter de gebouwen zie je de prachtige blauwe zee en het mooie witte strand. Er zijn in Mexico veel mooiere ruïnes te vinden, maar de omgeving zorgt voor een unieke ervaring.

  • Cenotes

In de directe omgeving van Tulum bevinden zich een aantal cenotes; Dos Ojos, Grand Cenote en Cenote Calaveras. De bekendste is Dos Ojos, dat betekent dus ook dat het daar wat drukker kan zijn. Om te snorkelen zijn de andere twee cenotes beter, omdat je daar wat meer ruimte hebt en met minder mensen bent. In de cenotes kan je duiken of snorkelen, maar kom vroeg. Dan is het nog rustig. Hierdoor heb je meer kans om vissen en schildpadden te zien. (Vakantie Mexico Tulum informatie)

Het aanbod voor Mexico en de prijzen:

Vakantie Mexico Tulum
                                                                 Vakantie Mexico Tulum
Vakantie Mexico Tulum
                                                                 Vakantie Mexico Tulum
  • Vakantie Mexico TulumOvernachten in Tulum

Vroeger was dit stadje uitsluitend op backpackers gericht, maar tegenwoordig zijn er ook luxe accommodatie aanwezig. Er zijn veel hotels aan het strand, dus volop keuze en wie wil er nou niet ‘s morgens wakker worden en meteen met de blote voeten op het strand staan. (Vakantie Mexico Tulum informatie)

  • Andere bezienswaardigheden

Naast de ruïnes, cenotes en het prachtige witte strand zijn er ook nog andere bezienswaardigheden in Tulum, waaronder de Templo del Dios en de muurschilderingen van Templo de los Frescos.

Bekijk hier de Mexico Tulum reizen >>

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *