Vakantie Mexico strandvakantie

Vakantie Mexico strandvakantie

Strandvakantie Mexico, een prachtig strand bezoeken in het unieke Mexico? Kom op deze pagina alles te weten over de strandvakanties in Mexico.

Vakantie Mexico strandvakantieMexico is een uitermate geschikt land voor een strandvakantie. Het land kent diverse klimaten waaronder het woestijnklimaat, het steppenklimaat en in de kustplaatsen een tropischklimaat. Dit betekend dat er altijd zon is in Mexico. Je kunt het hele jaar door naar de badplaatsen afreizen om te genieten van warmte en de zee. Bekijk hieronder meer informatie over een mooie vakantie Mexico strandvakantie. (Vakantie Mexico strandvakantie informatie)

Bekijk hier de strandvakanties Mexico >>

Vakantie Mexico strandvakantie:

Vakantie Mexico strandvakantieAls het bij ons winter is, is het in Mexico nog heerlijk warm. De beste tijd om naar de Mexicaanse badplaatsen te reizen is tussen december en april. Het is dan aangenaam maar niet te heet. Dit maakt Mexico een ideale winterbestemming. Ook het zeewater heeft het hele jaar door een aangename temperatuur. Deze temperatuur schommelt tussen de 26 en 29 graden. Je kunt dus gegarandeerd het hele jaar zwemmen in heerlijk warm water. Mexico heeft verschillende badplaatsen, de meest populaire vind je hier onder. (Vakantie Mexico strandvakantie informatie)

  • Cancun
  • Playa Del Carmen
  • Acapulco
  • Chetumal
  • Tampico

Reisaanbod Mexico en strandvakanties, de aanbiedingen:

Vakantie Mexico strandvakantie
                                                                 Vakantie Mexico strandvakantie
Vakantie Mexico strandvakantie
                                                                 Vakantie Mexico strandvakantie

Vakantie Mexico strandvakantie

In het orkaan seizoen kunnen er orkanen optreden. Het hoogte punt van dit seizoen is in september. Of je echt te maken krijgt met een orkaan is niet te voorspellen. Het ene jaar gebeurt het wel en het andere jaar weer niet. Is er een orkaan op weg, dan is dat al wel ruim van te voren duidelijk. Het is dus niet zo dat je er door verrast wordt. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Reis dan buiten het orkaanseizoen. Ook de decemberdagen kun je prima vieren in Mexico. Kerst op het strand en oud en nieuw in je korte broek, even heel wat anders maar wel heerlijk! (Vakantie Mexico strandvakantie informatie)

Aan het strand kun je naast zwemmen en relaxen ook leuke activiteiten ondernemen. Ga bijvoorbeeld snorkelen, duiken of zelfs zwemmen met dolfijnen. Je hoeft je er in ieder geval geen moment te vervelen. En zeg nou zelf, in zo’n paradijs raak je toch nooit uitgekeken.

Bekijk hier de Mexico reizen en strandvakanties >>

Meer informatie over Mexico en vakanties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *