Vakantie Mexico Sandos

Vakantie Mexico Sandos

Vakantie Mexico SandosKies je voor een ecologische, een luxe of een strandvakantie? Als je kiest voor een zonvakantie in een prachtig land, zit je met een vakantie in Mexico bij Sandos altijd goed. Sandos heeft voor ieder wat wils. Op deze pagina kom je meer te weten over een geweldige vakantie Mexico Sandos en heb je de mogelijkheid om een unieke vakantie Mexico Sandos te boeken. (Vakantie Mexico Sandos informatie)

Het boeken van een geweldige vakantie op het eco resort (Sandos) is erg eenvoudig. Klik hieronder op de link en je gaat direct naar de specialist toe op het gebied van Mexico reizen en andere vakanties.

Bekijk hier de Sandos Mexico vakanties >>

Vakantie Mexico Sandos:

Vakantie Mexico Sandos, leuke weetjes!
Sandos heeft een viertal luxe hotels in Mexico. Sandos hotels zijn te vinden in:

  • Cancun (luxe resort).
  • Playa del Carmen (beach resort).
  • Playa del Carmen (eco resort).
  • Cabo San Lucas (beach resort).

Vakantie Mexico SandosHet luxe Sandos Cancun resort kenmerkt zich door de faciliteiten van hoge kwaliteit, een chique design en een uitmuntende keuken. Het ideale onderkomen als je jezelf wilt onderdompelen in luxe. De kamers kijken uit op de Caraïbische zee of de Nichupté lagune. Geniet tijdens je verblijf van de alles in één formule. Breng ook eens een bezoekje aan de Spa del Mar. Daar kun je ontspannen met luxe lichaamsbehandelingen en massages. (Vakantie Mexico Sandos info)

Reisaanbod Sandos Mexico, de aanbiedingen:

Vakantie Mexico Sandos
                                                                 Vakantie Mexico Sandos
De luxe beach resorts Playacar in Playa del Carmen en Los Cabos in Cabo San Lucas zijn bij uitstek geschikt voor een strandvakantie. De kamers van het Cabo San Lucas kijken uit op de Atlantische Oceaan. Die van het Playacar zijn allemaal ingericht in een Caraïbische sfeer. Eten, drinken en veel activiteiten zijn bij de prijs van je verblijf inbegrepen.

Vakantie Mexico SandosWil je liever een eco vakantie, kies dan voor het eco resort Sandos Caracol in Playa del Carmen. De gastenverblijven strekken zich uit vanaf de prachtige witte stranden tot aan de dichtbegroeide jungle. En er valt voldoende te doen. Maak een mooie wandeling door de natuur, neem Maya kooklessen of geniet gewoon van een show of de uitstekende keuken in een van de restaurants. (Vakantie Mexico Sandos info)

Bekijk hier de Sandos reizen en vakanties >>

Yucatan Mexico.
De Sandos hotels liggen op het schiereiland Yucatan dat grenst aan de Golf van Mexico en de Caraïbische zee. Het zonnige en droge klimaat maken dit tot een ideale zonbestemming in de winter. Een vakantie boeken, dan kan je hierboven het actuele reisaanbod te weten komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *