Vakantie Mexico Riviera Maya

Vakantie Mexico Riviera Maya

Vakantie in Mexico, de Rivièra Maya!

Vakantie Mexico Riviera MayaVaak is de voornaamste reden om naar Mexico op vakantie te gaan, toch wel de zon, zee en de prachtige witte stranden. Op het schiereiland Yucatán vind je een van de mooiste stranden van Mexico. Dit gebied wordt ook wel de Rivièra Maya genoemd. Het strekt zich uit van Cancún tot aan Tulum. Hieronder lees je meer informatie over een prachtige vakantie in Mexico. (Vakantie Mexico Riviera Maya informatie)

Bekijk hier de vakanties in Mexico Riviera Maya >>

Vakantie Mexico Riviera Maya:

Langs de Rivièra Maya liggen een aantal bekende badplaatsen. De bekendste is toch wel Playa del Carmen, met voor zich het duikersparadijs het eiland Cozumel. De andere wat minder bekende vakantiebestemmingen langs de Riviera Maya zijn; Puerto Morelos, Playa Paraiso, Soliman Bay, Puerto Aventuras en Akumal.

  • Bezienswaardigheden aan Rivièra Maya

De hele kust van de Rivièra Maya is al mooi van zichzelf, met prachtige witte stranden, een turkooizen zee en palmbomen. Je kunt er helemaal tot rust komen en veel mooie strandwandelingen maken of met je partner romantisch genieten van de schitterende zonsondergang.

Vakantie Mexico Riviera MayaNaast de zon, de zee en het strand heeft de Rivièra Maya meer te bieden. Zo vind je in Puerto Morelos een botanische tuin, waar je veel diverse exotische flora en fauna vindt en op het strand staat ´de scheve toren´, die zeker een bezoekje waard is.

Bij Akumal vind je diverse grotten en cenote, een ecopark van Aktun Chen. Dit park is gelegen in een groot regenwoud.

Het hoogtepunt van de Riviera Maya is toch wel de Maya ruines van Tulum. Deze ruines liggen direct aan zee en op het strand. Dit mag je dus echt niet missen!

Reisaanbod Mexico, de aanbiedingen:

Vakantie Mexico Riviera Maya
                                                                 Vakantie Mexico Riviera Maya
Vakantie Mexico Riviera Maya
                                                                 Vakantie Mexico Riviera Maya
  • Stranden van de Rivièra Maya

Vakantie Mexico Riviera MayaAan de Rivièra Maya liggen veel luxe resorts direct aan het strand. Dit is ook niet zo gek, want de stranden van de Rivièra Maya zijn een van de mooiste stranden van het land. Sommige stranden zijn nog ongerept en voor de kust vind je mooie koraalriffen, waar je kan snorkelen en kan genieten van het prachtige onderwaterleven. (Vakantie Mexico Riviera Maya tip)

Van plan om een prachtige vakantie te boeken naar Mexico Riviera Maya dan kan je hierboven op het actuele reisaanbod klikken. Voor vragen kan je hieronder het formulier invullen.

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *