Vakantie Mexico resort

Vakantie Mexico resort

All in resorts in Playa del Carmen boeken?
Vakantie Mexico resortWie van luxe en lekker weer houdt moet echt eens naar het prachtige paradijs Playa del Carmen (Vakantie Mexico resort info).
Dit ooit eens kleine vissersdorpje is nu een echte trekpleister voor voornamelijk Amerikanen, Belgen, Spanjaarden, Belgen en Nederlanders. In de toeristische badplaats Playa del Carmen is een heuse villawijk gebouwd speciaal voor toeristen. Hier zitten tientallen vier- en vijf sterren hotels. Meerdere hotels horen ook nog eens bij elkaar waardoor je ook bij andere hotels naar binnen kunt. Hieronder lees je meer informatie over het boeken van een mooi resort op Mexico en heb je de mogelijkheid om een prachtig resort te boeken. (Vakantie Mexico resort tip)

Vakantie Mexico resort, informatie:

Hotels Wyndham Azteca en Wyndham Maya.
Neem nou de vier sterren hotels Wyndham Azteca en Wyndham Maya. Het hotel Wyndham Maya is het grootste hotel van de twee en Wyndham Azteca is zogezegd de kleine zus van Wyndham Maya. Deze hotels zijn aan het strand gelegen met een enorm uitzicht en liggen nog geen 200 meter van elkaar vandaan. Door middel van herkenbare armbandjes die je krijgt tijdens het inchecken kun je zo het andere hotel inlopen.

Vakantie Mexico resortAll in eten als vakantie Mexico.
Bij een luxe all in vakantie hoort natuurlijk ook het all in eten. Bij deze hotels kun je letterlijk de hele dag gratis eten en drinken, inclusief alcohol. Zo kun je bij het zwembad de hele dag eten en drinken en bieden zij nog vlakbij de receptie op vaste tijden ontbijt, lunch en diner aan. Hier is een enorm aanbod en voor ieder wat wils. Ook hebben zij een flinke cocktailkaart. (Vakantie Mexico resort informatie)

Reisaanbod Mexico, de aanbiedingen:

Vakantie Mexico resort
                                                                 Vakantie Mexico resort
Vakantie Mexico resort
                                                                 Vakantie Mexico resort

 

Naast het all in buffet kun je maximaal drie keer per week gratis eten in de restaurants die zich ook in het hotel bevinden. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit Italiaans of Mediterraans. Het leuke van deze hotels is dat je ook in het andere hotel kunt eten of een dagje lekker kunt vertoeven bij het zwembad, en dat op nog geen 200 meter lopen!

Bekijk hier de vakanties in Mexico en resorts >>

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *