Vakantie Mexico Playa del Carmen

Vakantie Mexico Playa Del Carmen

Vakantie Mexico Playa del CarmenDe Mexicaanse Yucatan heeft alles wat je verlangt van een zalige en zonovergoten vakantie. Playa Del Carmen is één van de belangrijkste toeristische trekpleisters in Mexico en dat heeft een goede reden. Er is een grote hoeveelheid zon, strand en een prachtig wit zandstrand. Een belangrijk pluspunt is dat er geen wolkenkrabbers of grote gebouwen staan, zoals in vele andere populaire badplaatsen. Kortom, Playa Del Carmen in Mexico is de place to be voor een tropische zonvakantie. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Mexico Playa del Carmen. (Vakantie Mexico Playa del Carmen informatie)

Bekijk hier de Playa del Carmen vakanties >>

Vakantie Mexico Playa del Carmen:

Vakantie Mexico Playa del CarmenHet kleine stadje Playa Del Carmen groeide de laatste tien jaar uit tot een waar walhalla voor zowel buitenlandse als Mexicaanse toeristen. De prachtige ligging aan de Riviera Maya en de Caraïben draagt bij tot het grote succes. De zogenaamde 5th Avenue is een gezellig straatje vlak naast de kust waar je gezellig kan winkelen, eten of gewoon kuieren. Er is ook een uitgaansbuurt waar iedere avond wel iets te beleven valt. In Playa Del Carmen is het ook makkelijk om de druktes te vermijden door simpelweg 5th Avenue te vermijden. Dit oude vissersdorp is dan wel uitgegroeid tot een toeristisch centrum, maar het heeft zijn oude charmes zeker niet verloren. (Vakantie Mexico Playa del Carmen informatie)

Reisaanbod Mexico:

Vakantie Mexico Playa del Carmen
                                                                 Vakantie Mexico Playa del Carmen
Vakantie Mexico Playa del Carmen
                                                                 Vakantie Mexico Playa del Carmen

Vakantie Mexico Playa del Carmen

Rondom het stadje vind je vele bezienswaardigheden en attracties. De Riviera Maya staat bekend om zijn parelwitte zandstranden. Zowel in Playa Del Carmen als in de omliggende dorpen en steden vind je deze dan ook terug. In Tulum, een uurtje verderop, kan je Maya ruïnes bezoeken. Chichén Itza ligt iets verder van Playa Del Carmen, maar mag zeker niet overgeslagen worden wanneer je interesse hebt in de Maya cultuur. Verder liggen er in de omgeving van Playa Del Carmen enkele mooie cenotes. De cenotes zijn zoetwatermeertjes die vaak in een fantastische setting gelegen zijn, zoals een grot of de jungle. (Vakantie Mexico Playa del Carmen informatie)

Bekijk hier de Mexico Playa del Carmen vakantie >>

Enkele bezienswaardigheden:

  • Maya Ruïnes Tulum en Chichén Itza
  • Cenote Dos Ojos
  • Cenote Azul
  • Cenote Ponderosa
  • Xel-Ha: een natuurlijk waterpark met tal van attracties
  • Si’An Kaan bioreservaat in Tulum

Meer informatie over Mexico en vakanties:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *