Vakantie Mexico met excursies

Vakantie Mexico met excursies

Vakantie Mexico met excursiesMexico… een droom bestemming. Witte stranden, palmbomen, heldere zee, cocktails drinken terwijl je naar de ondergaande zon kijkt. Ja, genieten kun je hier zeker. Maar buiten de prachtige stranden heeft Mexico nog veel meer te bieden. Een vakantie naar Mexico met excursies laat je meer van het land zien. En dat maakt je mooie ervaringen rijker. Hieronder lees je meer over een mooie vakantie in Mexico met excursies. (Vakantie Mexico met excursies informatie)

Bekijk hier de vakanties in Mexico en reizen >>

Vakantie Mexico met excursies:

Vakantie Mexico met excursiesOveral in Mexico kun je excursies maken. Toeristisch gezien zijn Cancun en Playa Del Carmen de meest bezochte bestemmingen. En ook deze badplaatsen bieden tal aan bijzondere excursies. Wat denk je er bijvoorbeeld van om met dolfijnen te gaan zwemmen? Delphinus is de grootste aanbieder in Mexico op het gebied van zwemmen met dolfijnen. Aangezien het zeewater het hele jaar door lekker warm is, kun je deze activiteit altijd doen (Vakantie Mexico met excursies informatie). Ook kun je snorkelen en zelfs een dag meedraaien als dolfijnentrainer. Wat ook een populaire excursie is, is de jeeptour. Het mag dan flink schommelen en niet het meest comfortabele ritje worden die je ooit hebt gedaan, het is wel een te gekke excursie. Crossend met de jeep kom je langs mooie Mexicaanse natuurgebieden. Op deze manier zie je veel in korte tijd, en ook nog eens van heel dichtbij. Nog meer populaire excursies zijn:

  • Duiken
  • De eilanden bezoeken
  • Boottochten
  • Voormalige Maya dorpjes bezoeken

Een rondreis of vakantie in Mexico boeken:

Vakantie Mexico met excursies
                                                                 Vakantie Mexico met excursies
Vakantie Mexico met excursies
                                                                  Vakantie Mexico met excursies

Vakantie Mexico met excursies

De excursies kun je op diverse manieren boeken. Je kan in Nederland al excursies bijboeken, op het moment dat je je reis boekt. Maar je kunt ook de hostess in het hotel vragen een excursie voor je te boeken. Als je in een hotel verblijft is er altijd een hostess die je van alle excursie mogelijkheden op de hoogte brengt. Wil je het liever zelf doen? Dan kun je in de stad zelf op veel plaatsen, zoals een Mexicaanse variant van de VVV of diverse hotels, een excursie boeken en het ter plaatsen regelen. (Vakantie Mexico met excursies informatie)

Bekijk hier de reizen voor een vakantie Mexico >>

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *