Vakantie Mexico mei 2016

Vakantie Mexico Mei 2016

Vakantie Mexico mei 2016Mexico is een land met vele gezichten. Vanwege de ligging en de veelzijdigheid is het een populaire vakantiebestemming voor toeristen van over de hele wereld. Het land heeft een enorm oppervlakte en is daarmee uitermate geschikt voor een uitvoerige rondreis. Wanneer je kiest voor een vakantie in Mexico in 2016 zul je versteld staan van de rijke cultuur en prachtige flora en fauna die het land te bieden heeft. Een vakantiebestemming die je de rest van je leven bij zal blijven. (Vakantie Mexico mei 2016 informatie)

Bekijk hier de mei vakanties 2016 naar Mexico >>

Vakantie Mexico mei 2016:

Een tocht door een rijke historie.
Mexico ademt historie. Op nagenoeg iedere straathoek is nog wel een verwijzing te vinden naar de rijke geschiedenis van het land. Het land dat bekend staat om bijvoorbeeld de mysterieuze maya’s. Bezoek bijvoorbeeld het schiereiland Yucatan en de daarop liggende Maya-stad Coba. Verbaas je over de unieke sfeer en de authentieke tempels. (Vakantie Mexico mei 2016 informatie)

Daarnaast zijn er tal van historisch steden die het bezoeken absoluut de moeite waard zijn:

  • Veracruz
  • Playa del Carmen
  • Acapulco
  • Cancun

De vakantie Mexico in mei 2016 boeken:

Vakantie Mexico mei 2016
                                                                 Vakantie Mexico mei 2016
Vakantie Mexico mei 2016
                                                                  Vakantie Mexico mei 2016

 

Natuurschoon en prachtige stranden van Mexico.
Vakantie Mexico mei 2016Los van de historie heeft het land ook een afwisselende flora en fauna. Hierbij kan er een bezoek gebracht worden aan het hooggebergte in het hart van het land. Hier kunnen dagenlange trektochten worden gehouden zonder een mens tegen te komen. De natuur is hier echt wonderschoon en de vergezichten ongeëvenaard. Bergtoppen boven de 4000 meter zijn hier geen uitzondering. Aan de kustlijn zijn er daarnaast veel prachtige stranden te vinden. Vooral in de regio Cancun trekt dit jaarlijks vele zonaanbidders.

Culinair genieten in Mexico-stad.
Veel mensen denken bij Mexico direct aan de gelijknamige hoofdstad. Deze miljoenenstad behoort tot de grootste steden ter wereld. In deze stad vindt u vele aspecten van de Mexicaanse cultuur terug, onder andere op culinair vlak. Vele gezellige restaurantjes met authentieke Mexicaanse gerechten. Absoluut de moeite van een bezoek waard. (Vakantie Mexico mei 2016 informatie)

Bekijk hier de vakantie 2016 mei Mexico en tips >>

Meer informatie te weten komen over een vakantie in Mexico?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *