Vakantie Mexico kleinschalig

Vakantie Mexico kleinschalig

Kleinschalige vakantie in Mexico boeken? Geniet van een bijzondere reis naar Mexico!

Vakantie Mexico kleinschaligWie aan Mexico denkt, denkt al snel aan de massale miljoenenstad Mexico-stad en de andere topattracties waar zich dagelijks drommen toeristen verzamelen. Het land heeft echter nog veel meer te beiden. Zo is het ook mogelijk te kiezen voor een vakantie in Mexico die kleinschalig is. Ver van de drukte kunt u een geheel andere kant van het land leren kennen. Op deze manier kunt u volledig tot rust komen en het authentieke Mexico ontdekken. Laat u verrassen door de vele onbekende, maar fascinerende gezichten van dit land. Bekijk hieronder meer informatie over vakanties in Mexico kleinschalig, tevens heeft u de mogelijkheid om een prachtige vakantie te boeken naar Mexico. (Vakantie Mexico kleinschalig informatie)

Bekijk hier de kleinschalige vakanties in Mexico >>

Vakantie Mexico kleinschalig:

Vakantie Mexico kleinschaligMaak een trektocht door de uitgestrekte binnenlanden.
Mexico heeft een prachtige natuur waarin bergen, dalen en stranden elkaar afwisselen. Wanneer u er voor kiest om de binnenlanden van Mexico in te trekken zult u soms dagen geen toerist meer tegenkomen (Vakantie Mexico kleinschalig informatie). Bezoek hier kleinschalige bergdorpjes waar mensen al tientallen en soms honderden jaren op dezelfde manier hun leven leiden. Geniet van de vele ongeëvenaarde vergezichten en maak een wandeling op één van de vele betoverende en verlaten stranden van het land. Wanneer dit u aanspreekt volgen hier een aantal tips om te bezoeken:

  • Guanojuato
  • Creel
  • Copper Canon
  • Posada Barancas

De rondreizen en vakanties in Mexico bekijken?

Vakantie Mexico kleinschalig
                                                                 Vakantie Mexico kleinschalig
Vakantie Mexico kleinschalig
                                                                  Vakantie Mexico kleinschalig

 

Vele manieren om het binnenland te ontdekken.
Vakantie Mexico kleinschaligEr zijn verschillende manier om het dunbevolkte en relatief ongerepte binnenland van Mexico te ontdekken. Zo is het mogelijk om dit per trein te doen. Vanuit de toeristische centra vertrekken er meerdere treinlijnen die door de meest prachtige gebieden trekken. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een eigen auto te huren. Op deze manier heeft u volledig in eigen hand welke route u wilt rijden en welk tempo u hierbij wilt aanhouden. Zorg hierbij wel voor een goede en gedetailleerde kaart, want het wegennet is niet overal even overzichtelijk en toegankelijk. Ook wanneer u houdt van rust is Mexico absoluut een bezoek waard. (Vakantie Mexico kleinschalig informatie)

Bekijk hier de reizen naar Mexico kleinschalig >>

Bekijk hieronder meer informatie over vakanties en rondreizen in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *