Vakantie Mexico met kerst

Vakantie Mexico met kerst

Vakantie Mexico met kerstMet kerst denk je waarschijnlijk aan sneeuw, kaarsjes warme truien en winter. Hoe leuk is het om kerst een keer niet in de kou te vieren (Vakantie Mexico met kerst informatie)! Kies voor zonnig Mexico met de kerstdagen. De kerstperiode in Mexico is best lang. Het feest begint op 12 december met het vieren van La Guadalupana. 25 december is het kerst en het feest stopt 14 januari met Driekoningen. Driekoningen is vooral een leuk feest voor de Mexicaanse kinderen. Dit is de dag dat ze cadeautjes krijgen van de drie wijzen. Dus ook die periode is erg leuk in Mexico. Lees hieronder meer over een unieke vakantie in Mexico rond de kerstperiode. (Vakantie Mexico met kerst informatie)

Bekijk hier de vakanties in Mexico met kerst >>

Vakantie Mexico met kerst:

Vakantie Mexico met kerstRond de feestdagen zijn tickets natuurlijk wel wat duurder. Dit is niet alleen naar Mexico zo, maar overal naartoe betaal je dan vaak de hoofdprijs. Boek je ruim van te voren dan kun je gebruik maken van de vroegboekkortingen. Ben je juist heel laat met boeken? Dan heb je kans dat je een leuke last-minute aanbieding tegen komt. Mexico heeft tal aan prachtige All Inclusive hotels maar ook ruime appartementen. Wat voor jou de perfecte vakantie is kun je helemaal samenstellen. Kerst vieren aan het strand is iets wat in Nederland ondenkbaar is. Zie je het al voor je? Genietend van de zon met een cocktail op het strand en kerstliederen op de achtergond. Een unieke ervaring! Hieronder zie je een lijstje met leuke badplaatsen om kerst te vieren in Mexico.

  • Cancun Mexico
  • Acapulco Mexico
  • Puerto Vallarta Mexico
  • Playa Del Carmen Mexico

Een rondreis of vakantie in Mexico boeken:

Vakantie Mexico met kerst
                                                                 Vakantie Mexico met kerst
Vakantie Mexico met kerst
                                                                  Vakantie Mexico met kerst

Vakantie Mexico met kerst

Dit zijn de meest bekende en populairste badplaatsen van Mexico. Warm of niet, je merkt absoluut de kerstsfeer rond die tijd van het jaar. Kerst vieren in zomerse landen is iets dat steeds populairder wordt. En het prachtige Mexico komt hoog op het lijstje te staan. De kerstdagen doorbrengen in Mexico is een ervaring die je niet meer gaat vergeten. (Vakantie Mexico met kerst informatie)

Wanneer je een ervaring hebt met Mexico dan kan je die hieronder delen. Tevens kan je een vraag stellen door hieronder het formulier in te vullen.

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *