Vakantie Mexico januari

Vakantie Mexico januari

Vakantie Mexico januariWanneer je op zoek bent naar een bestemming voor de winterzon. Dan is Mexico zeker het overwegen waard (Vakantie Mexico januari tip). Het is echter wel van belang om goed te kijken naar welk gedeelte van het land je van plan bent om jouw vakantie te plannen. Aangezien sommige gedeelten van het land een tropisch regenwoud klimaat hebben waarbij je in de maand Januari heerlijk aan het strand kunt liggen. Terwijl er in andere gedeelten van het land in de winter sneeuw kan vallen. Bekijk hieronder meer informatie over een mooie vakantie in Mexico in de maand januari. (Vakantie Mexico januari informatie)

Bekijk hier januari vakanties voor Mexico >>

Vakantie Mexico januari:

Maar of je nu strandliefhebber, cultuurliefhebber, natuurliefhebber of uitgaanstype bent. Mexico heeft voor iedere doelgroep wel iets te bieden. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Cultuurliefhebbers kunnen genieten van de Maya, Azteken en indianen historie.
  • Natuurliefhebbers komen aan hun trekken door de regenwouden alsook woestijnlandschap.
  • Ook voor het uitgaan is er in Mexico voldoende te beleven door zijn fantastische festivals.
  • In de steden zijn er zeer grote en uitgebreide winkelcentra waar je heerlijk kunt shoppen. (Vakantie Mexico januari informatie)
  • Doordat Mexico tussen vier zeeën ligt zijn er voldoende mogelijkheden voor strandtoerisme.
  • Voor backpackers zijn er voldoende mogelijkheden om avontuurlijk te kamperen.
  • Restaurants zijn van goede kwaliteit en daarnaast ook nog eens zeer betaalbaar.

Het actuele reisaanbod voor Mexico:

Vakantie Mexico januari
                                                                 Vakantie Mexico januari
Vakantie Mexico januari
                                                                  Vakantie Mexico januari

Vakantie Mexico januari

Mexico is ongeveer 12 uur vliegen vanaf Schiphol. De belangrijkste luchthaven van het land is Benito Juarez International Airport in Mexico stad. Maar er zijn ook directe vluchten vanuit Nederland naar de belangrijkste badplaatsen van Mexico. De beste manier om je in het land zelf te verplaatsen is met de auto. Het is vrij eenvoudig om in Mexico een auto te huren. Behalve de bekende autoverhuurbedrijven zoals Almeda en hertz. Zijn er ook tal van vele kleine autoverhuurders. Voor openbaar vervoer ben je voornamelijk op bussen aangewezen. Voor lange afstanden kun je gebruik maken van luxe touringcars. In de nacht wordt het gebruik van deze luxe touringcars sterk afgeraden omdat er regelmatig overvallen op deze nachtbussen plaats vinden. Mexico stad beschikt over een redelijk uitgebreid metro netwerk. (Vakantie Mexico januari informatie)

Bekijk hier de vakanties in Mexico voor januari >>

Meer informatie een vakantie in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *