Vakantie Mexico januari 2016

Vakantie Mexico januari 2016

Vakantie Mexico januari 2016
Weg uit het koude Nederland met een vakantie Mexico januari 2016!
De Nederlandse winters zijn niet alleen koud en donker (Vakantie Mexico januari 2016 informatie), maar brengen vaak ook veel nattigheid in de vorm van regen en natte sneeuw met zich mee. Ben jij de donkere, koude en natte winter van Nederland zat en wil je een deel van de winter in de zon doorbrengen? Boek dan een vakantie Mexico januari 2016. Waar het in Nederland in de maand januari namelijk koud, donker en nat is, is het in dezelfde maand in Mexico heerlijk weer. Bekijk hieronder meer informatie over vakanties in Mexico. (Vakantie Mexico januari 2016 informatie)

Bekijk hier de 2016 januari Mexico reizen >>

Vakantie Mexico januari 2016:

Vakantie Mexico januari 2016Het Mexicaanse klimaat in januari.
Het Mexicaanse klimaat in de maand januari kan met drie woorden beschreven worden, namelijk warm, zonnig en droog. Geen koude en donkere dagen met veel nattigheid zoals in Nederland, maar zonovergoten dagen met heerlijke temperaturen. Om je een duidelijk beeld te geven van het klimaat in de maand januari in Mexico, geven we je in onderstaande opsomming enkele belangrijke klimaatgegevens:

  • Gemiddelde temperaturen tussen de 18 en 28 graden.
  • Gemiddeld 6 uur zon per dag.
  • Gemiddeld 6 dagen regen per maand.
  • Een gemiddelde zeetemperatuur van 26 graden.

Als jouw vrienden en familieleden in januari in Nederland zitten te vernikkelen, zit jij in Mexico te genieten van zon, zee, strand en heerlijke temperaturen. (Vakantie Mexico januari 2016 informatie)

De vakanties in Mexico en rondreizen:

Vakantie Mexico januari 2016
                                                                 Vakantie Mexico januari 2016
Vakantie Mexico januari 2016
                                                                  Vakantie Mexico januari 2016

Vakantie Mexico januari 2016

Boek direct jouw perfecte vakantie naar Mexico.
Omdat de maand januari niet in het laagseizoen van Mexico valt, kun je bij het boeken van een vakantie naar Mexico voor de maand januari uit vele verschillende soorten vakanties boeken. Boek bijvoorbeeld een rondreis als je echt kennis wil maken met Mexico, boek een ontspannen strandvakantie om in alle rust te overwinteren in Mexico of boek een vakantie met allerlei sportieve activiteiten om lekker bezig te blijven tijdens jouw vakantie. Zelfs als je een last minute vakantie wil boeken, zijn er genoeg vakanties voor de maand januari die je op het laatste moment kunt vastleggen.

Bekijk hier de vakanties in Mexico voor 2016 >>

Meer informatie:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *