Vakantie Mexico beste reistijd

Vakantie Mexico beste reistijd!

Vakantie Mexico beste reistijdVakantie naar Mexico boeken?
Wanneer je met met vakantie naar dit gedeelte van de wereld gaat, wil je natuurlijk weten wanneer een vakantie naar Mexico de beste reistijd is (Vakantie Mexico beste reistijd informatie). Het hoogseizoen voor Mexico valt in de maanden december tot en met april. Het hoogseizoen in Playa del Carmen is in twee gedeeltes. Een van de beste winterzon bestemmingen is Playa del Carmen. Heel veel Amerikanen en Canadezen gaan hun vakantie in deze periode vieren in Mexico. Het tweede hoogseizoen valt in de maanden juli en augustus wanneer overal de schoolvakanties beginnen. Het is dan druk met Europeanen dus ook Nederlanders. (Vakantie Mexico beste reistijd informatie)

Bekijk hier de beste reistijd vakanties Mexico >>

Vakantie Mexico beste reistijd:

Vakantie Mexico beste reistijdDe beide hoogseizoenen zijn duurder dan de overige maanden dus dit is niet de beste tijd om naar Mexico te reizen. Het is beter wanneer je de grootste hoogseizoenperiodes en duurste maanden gaat vermijden en van augustus tot en met november naar Mexico af te reizen. Wel heb je kans op orkanen in deze periode. Het orkaanseizoen is van juni tot en met november. De aanbiedingen voor een leuke vakantie is in deze tijd dan

Vakanties in Mexico en rondreizen:

Vakantie Mexico beste reistijd
                                                                 Vakantie Mexico beste reistijd
Vakantie Mexico beste reistijd
                                                                  Vakantie Mexico beste reistijd

Bezienswaardigheden in Mexico:

Bezienswaardigheden in Mexico kunnen het hele jaar door bezocht worden. De oude Mayastad Tulum is wanneer je Mexico gaat bezoeken één van de bezienswaardigheden die je gezien moet hebben.

Bekijk hier de Mexico vakanties en reistijden >>

Mexico Tulum:

Vakantie Mexico beste reistijdTulum is een oude Mayastad die gelegen is op het schiereiland Yucatán. Tulum Yeba heeft zo’n 10.000 inwoners en ligt vlakbij de opgravingen van Xulha. Het schiereiland ligt in het uiterste oosten van Mexico. Op een 12-meter hoge klif ligt deze stad met een uitzicht op de Caribische zee. (Vakantie Mexico beste reistijd informatie)

De oude Mayastad stamt uit het begin van de jaartelling en is echt een bezienswaardigheid. Een echte toeristenplek maar waar je toch geweest moet zijn. Opgravingen en oude tempels zijn het beeld wat je krijgt wanneer je deze oude stad gaat bezoeken. De stad is ommuurd en je vind er verscheidene oude tempels die een bezoekje waard zijn. Eén van de bouwwerken werd in de Mayatijd als een soort vuurtoren gebruikt waar elke dag een vuur werd ontstoken om de zeelieden door de gevaarlijke riffen te navigeren. Tulum is nog maar één van de interessante dingen om te gaan bekijken in Mexico. Er zijn er velen. Kijk voor informatie op desbetreffende website’s. Meer informatie over beste reistijden van Mexico: http://bestereistijd.net/beste-reistijd-mexico/

Meer te weten komen over Mexico?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *