Vakantie Mexico april 2016

Vakantie Mexico april 2016

Vakantie Mexico april 2016
Alles wat je moet weten over een vakantie Mexico april 2016!
Ben je op zoek naar een geschikte vakantiebestemming voor jouw vrije dagen in april van 2016 en twijfel je of Mexico geschikt is als vakantieland? Lees dan in dit artikel alles wat je moet weten over een vakantie Mexico april 2016 en beslis aan de hand van de informatie op deze pagina of Mexico jouw vakantiebestemming wordt. Bekijk hieronder meer informatie over een geweldige vakantie in Mexico in de maand april van het jaar 2016.

Vakantie Mexico april 2016:

Mexico: een heerlijk vakantieland voor jong en oud.
Vakantie Mexico april 2016Mexico is een populaire vakantiebestemming onder toeristen over de gehele wereld en dit is zeker niet voor niets. Zo heeft Mexico niet alleen prachtige stranden, maar kent het land ook vele indrukwekkende steden, natuurgebieden en bezienswaardigheden. De keuken van het land is vrij toegankelijk en er zijn veel activiteiten te organiseren tijdens een vakantie in Mexico, zoals snorkelen, duiken, wandelen, fietsen en zelfs zwemmen met dolfijnen. Het is geen land voor een standaard vakantie, maar een bestemming voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud.

Vakanties in Mexico en rondreizen in april 2016:

Vakantie Mexico april 2016
                                                                 Vakantie Mexico april 2016
Vakantie Mexico april 2016
                                                                  Vakantie Mexico april 2016

 

Het klimaat van Mexico in de maand april.
In Nederland is het weer in de maand april vrij wisselvallig, maar in Mexico is dit absoluut niet het geval. Ga je in de maand april naar Mexico op vakantie, dan kun je rekenen op het volgende klimaat:

  • Een gemiddelde minimale temperatuur van 22 graden.
  • Een gemiddelde maximale temperatuur van 31 graden.
  • Gemiddeld 8 zonuren per dag.
  • Gemiddeld 3 dagen regen per maand.
  • Een gemiddelde zeetemperatuur van 27 graden.

Vakantie Mexico april 2016Welke klimaatgegevens precies van toepassing zijn, is afhankelijk van het gebied waar je naartoe gaat. In de bergen is het bijvoorbeeld iets kouder dan aan het strand, maar over het algemeen is het klimaat in de maand april heerlijk.

Boek direct jouw perfecte vakantie voor april 2016.
Wil jij genieten van het heerlijke Mexicaanse klimaat van de maand april? Boek dan een onvergetelijke vakantie naar Mexico voor de maand april. Hieronder lees je nog meer informatie over een bijzondere vakantie in Mexico.

Bekijk hier de 2016 vakanties in Mexico >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *