Vakantie Mexico Acapulco

Vakantie Mexico Acapulco

Vakantie Mexico AcapulcoAcapulco, een stad met bijna 900.000 inwoners, is na Cancun, de populairste badplaats van Mexico (Vakantie Mexico Acapulco informatie). De stad is gelegen aan zuidwestkant van Mexico aan de Grote Oceaan en behalve badplaats is de stad ook een belangrijke havenstad. Acapulco is in 1528 gesticht en diende als het vertrekpunt voor schepen die naar Azië vertrokken. Acapulco bestaat globaal gezien uit drie wijken. Dat zijn de oude stad, de hotelzone die Acapulco Dorado wordt genoemd, en de nieuwe stad. Er is een flinke kunstmatige scheiding tussen de toeristenhotels en de arme delen van de stad. Lees hieronder meer informatie over vakanties in Mexico Acapulco en tevens heeft u de mogelijkheid om een prachtige vakantie te boeken. (Vakantie Mexico Acapulco informatie)

Bekijk hier de vakanties in Mexico Acapulco >>

Vakantie Mexico Acapulco info:

Vakantie Mexico AcapulcoAcapulco is met name populair onder Amerikaanse toeristen. Acapulco wordt als reisdoel vaak niet in de pakketten van de grote reisorganisatoren opgenomen. Die richtten zich vooral op het Westelijke Cancun. KLM vliegt met prijzen rond de €1000 wel op de stad, en hotels zijn eenvoudig online te reserveren. In de stad is het hele jaar warm en zonnig. Wel is er een regentijd die van eind mei tot en met september duurt en in oktober moet rekening gehouden worden met het orkaanseizoen. Regen valt vaak in de vorm van korte maar zeer hevige buien. (Vakantie Mexico Acapulco informatie)

Vakanties in Mexico en de aanbiedingen:

Vakantie Mexico Acapulco
                                                                 Vakantie Mexico Acapulco
Vakantie Mexico Acapulco
                                                                  Vakantie Mexico Acapulco

 

Behalve genieten van het strand aan de azuurblauwe zee zijn er veel excursies op zee, maar ook door de stad beschikbaar. Er kan goed worden gedoken. Beroemd is de 35 meter hoge Acapulco Cliff bij de rotsen van La Quebrada, waarvan durfallen met spectaculaire zweefduiken in de zee springen. De stad heeft een bruisend nachtleven. In Acapulco kan de bezoeker ook enkele bezienswaardigheden bezoeken. De “Fuerte de San Diego” is een volledig herbouwd oud fort en museum, met voorwerpen rondom de stichting van de stad. In mei vindt jaarlijks het “Festival van Acapulco” plaats. Gedurende een week lang wordt er door de gehele stad groot feest gevierd. (Vakantie Mexico Acapulco informatie)

Bekijk hier de vakantie in Mexico Acapulco >>

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *