Vakantie Mexico 2017

Vakantie Mexico 2017

Vakantie Mexico 2017, maak een mooie rondreis of boek een vakantie in 2017 naar Mexico!
Vakantie Mexico 2017Wil je op vakantie naar Mexico in 2017, dan weet je één ding zeker en dat je dat je een reis met alleen maar hoogtepunten zult gaan beleven. Het Zuid-Amerikaanse land zit bomvol cultuur en houd je van een heerlijke temperatuur, dan zit je goed in Mexico. Je kunt er prima vertoeven op een van de mooie stranden die dit land rijk is. En wil je actiever bezig zijn, dan is er ook genoeg te beleven. Tegelijkertijd kun je je onderdompelen in de oude Maya cultuur die hier nog altijd zichtbaar is vandaag de dag. Hieronder kom je nog veel meer te weten over een vakantie Mexico 2017. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Mexico.

Bekijk hier meer over vakanties in Mexico 2017 >>

Vakantie Mexico 2017:

Tijdens je vakantie naar Mexico in 2017 wil je uiteraard zoveel mogelijk opsnuiven van het land. Daarom geven we je graag een inkijkje in het boeiende land:

  • Bezoek de hoofdstad Mexico-Stad. Een levendige metropool, waar je het centrale plein kunt bezoeken in het hart van het centrum. Hier vind je ook veel historische gebouwen, zoals een imposante kathedraal en een museum dat helemaal gewijd is aan de Mexicaanse cultuur.
  • Ben je een liefhebber van bergen, ga dan eens naar de hoogste berg van Mexico, in Orizaba. Bijna zes kilometer hoog! Het is dan ook niet verwonderlijk dat er sneeuw op de top ligt. Uiteraard kun je de berg ook beklimmen en dat is een van de redenen dat het publiek deze plek goed weet te vinden.
  • Vakantie Mexico 2017Als je in Mexico bent, dan mag je Yucatán eigenlijk niet missen. Het is een eiland, waar een echte Maya stad te vinden is en een heuse tempelpiramide. Sowieso zijn de invloeden van de Maya’s hier nog heel goed te zien. De badplaats Cancún is ook op dit eiland te vinden.
  • Liefhebbers van strand komen goed aan hun trekken in de bekende badplaats Playa del Carmen. Maar de plek heeft nog veel meer te bieden. Winkels, uitgaansgelegenheden, restaurantjes – het is een levendig en gezellig gebied.
  • Ben je in het westen van Mexico, dan kun je ervoor kiezen om naar Guadalajara te gaan, de grootste stad op de hoofdstad na. Er zijn mooie bouwwerken te vinden en levendige pleinen.

Rondreis Mexico 2017:

Geniet van een heerlijke rondreis in Mexico in 2017! Bekijk alle opties en mogelijkheden door op één van de blauwe links te klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je alle reizen naar Mexico kan bekijken. Veel plezier!

Bekijk hier de rondreizen door Mexico in 2017 >>

Meer informatie: