Vakantie Cuba Mexico

Vakantie Cuba Mexico

Vakantie Cuba MexicoCuba en Mexico, twee prachtige landen. Heel begrijpelijk dat je twijfelt welk land je moet bezoeken. Maar waarom kies je niet voor een combinatie van de twee? Er zijn prachtige rondreizen waarbij je zowel Mexico als Cuba leert kennen. Op deze pagina kom je meer te weten over een mooie vakantie Cuba Mexico en heb je de mogelijkheid om zo’n prachtige reis/vakantie te boeken.

Wanneer je van plan bent om direct een mooie reis te boeken naar Cuba of Mexico of beiden dan kan je hieronder op één van de groene buttons klikken om het actuele aanbod te bekijken bij reisorganisaties.

Bekijk hier de Mexico Cuba vakanties >>

Vakantie Cuba Mexico informatie:

Vanaf Havana, de hoofdstad van Cuba, vlieg je in een uurtje naar het Mexicaanse Cancun. Ook kun je ervoor kiezen deze reis per boot te maken. Dit kost uiteraard wel Vakantie Cuba Mexicomeer tijd maar het is een leuke ervaring op zich. Ga je een reis maken waarin je beide landen gaat bezoeken, dan is het aan te raden om alles goed te plannen. Als je alles plant, ga je rustiger op reis en baal je ook niet omdat je achteraf iets gemist hebt dat je graag had willen zien. Heb je de gelegenheid ervoor, kies dan voor een langere reisperiode. Zo heb je rustig de tijd om de twee landen te ontdekken en kun je ook langer op een plek blijven als je toch nog meer wil zien. Cancun en Havana hebben veel te bieden. Een paar dingen die je echt niet mag missen zie je hieronder staan.

  • Ruïnes del Rey (Cancun)
  • Maya Museum (Cancun)
  • Centro de Cancun
  • Castillo del Morro (Cuba)
  • Malecón (Cuba)
  • El Capitolio Nacional (Cuba)

Vakantie naar Mexico boeken of een mooie rondreis:

Vakantie Cuba Mexico
                                                                 Vakantie Cuba Mexico
Vakantie Cuba Mexico
                                                                  Vakantie Cuba Mexico

 

Zowel in Mexico als in Cuba schijnt de zon bijna iedere dag. Je kunt eigenlijk het hele jaar door naar deze landen reizen, maar het beste moment is tussen november en april. Het is er dan niet te warm, wat wel zo fijn is als je dingen wil ondernemen. Het orkaanseizoen is in september, ook dan reizen toeristen naar de landen af, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Kortom, goed plannen en van te voren leuke uitstapjes uitzoeken en dan kan je reis niet fout gaan!

Bekijk hier de prachtige Mexico Cuba reizen >>

Meer informatie over Mexico reizen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *