Rondreis Mexico 5 dagen

Rondreis Mexico 5 dagen

Rondreis Mexico 5 dagenEigenlijk heeft Mexico veel te veel te bieden om dit allemaal in een rondreis van 5 dagen te ontdekken. Tot is het mogelijk om in een rondreis Mexico van 5 dagen een beeld te krijgen van dit fascinerende land (Rondreis Mexico 5 dagen informatie). Een eerste kennismaking vol cultuur, historie en natuurschoon. Hierbij is het wel belangrijk om een overwogen keuze te maken uit de vele toeristische trekpleister die jaarlijks miljoenen mensen trekken. Op deze pagina kom je meer te weten over een mooie rondreis door Mexico voor 5 dagen en heb je de mogelijkheid om een prachtige rondreis of vakantie te boeken. (Rondreis Mexico 5 dagen informatie)

Hieronder is het mogelijk om een mooie rondreis te boeken door Mexico voor 5 dagen maar ook voor andere reistijden.

Bekijk hier de 5 daagse rondreizen door Mexico >>

Rondreis Mexico 5 dagen:

Overweldigende en bruisende steden.
Begin je rondreis in één van de grote fascinerende miljoenensteden die het land rijk is. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan de bekendste stad van het land: Mexico-stad. Deze stad heeft het allemaal. Van overweldigende groteske gebouwen tot kleinschalige parken en restaurantjes. De stad heeft alles wat Mexico wereldberoemd heeft gemaakt. Aardige en gastvrije bewoners en een uitnodigende cultuur vol dans, heerlijk authentiek eten en plaatselijke dranken. Na een paar minuten in deze stad voel je al thuis en zijn vele bezoekers al betoverd door de cultuur. (Rondreis Mexico 5 dagen informatie)

Bekijk de rondreizen door Mexico hieronder:

Rondreis Mexico 5 dagen
                                                                  Rondreis Mexico 5 dagen

 

Ontspanning op betoverende locaties.
Rondreis Mexico 5 dagenMexico-stad vraagt veel energie en het is dan ook goed om dit af te wisselen met een bezoek aan de vele betoverende plekken in Mexico waar rust en ontspanning centraal staan. Zo herbergt Mexico vele plaatsjes die gelegen zijn in prachtige natuur en die beschikken over betoverende stranden. De volgende sprookjesachtige bestemmingen zijn op uw rondreis zeker het bezoeken waard:

  • Puerta Vallarta
  • Tulum
  • Puebla
  • San Cristobal de las Casas
  • Merida

Ontdek de mysterieuze Maya-wereld.
Lange tijd gelden werd Mexico bewoond door de Maya’s. Dit legendarisch volk omvat vele raadsels en fascineert velen door de authentieke tempels die nog op veel plekken in Mexico terug te vinden zijn. Tijdens de rondreis is het dan ook aan te raden om één van deze plekken te bezoeken. Op deze manier leert u dit fantastische land echt kennen. (Rondreis Mexico 5 dagen informatie)

Bekijk hier de mooie rondreizen door Mexico >>

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *