Rondreis Mexico 16 dagen

Rondreis Mexico 16 dagen

Rondreis Mexico 16 dagenMexico leent zich bijzonder goed voor een uitgebreide rondreis. Een rondreis door Mexico van 16 is een eis langs vele prachtige culturele en historische schatten (Rondreis Mexico 16 dagen informatie). Val van de ene verbazing in de andere en maakt kennis met de warme gastvrijheid van de inwoners. Mooie steden en een verrassende natuur zijn slechts enkele redenen om dit land te bezoeken. Neem vooral de tijd en maak hierin gedegen keuzes, want het land heeft een enorm groot oppervlak met talloze plaatsen die het bezoeken waard zijn. Hieronder volgen enkele hoogtepunten. Tevens heb je de mogelijkheid om een mooie rondreis door Mexico te boeken. (Rondreis Mexico 16 dagen informatie)

Bekijk hier de 16 daagse rondreizen Mexico >>

Rondreis Mexico 16 dagen:

Mexico-stad

Rondreis Mexico 16 dagenEen bezoek aan Mexico is niet compleet zonder een bezoek aan de gelijknamige hoofdstad. Mexico-stad heeft meer dan 15 miljoen inwoners, maar is verrassend persoonlijk. De stad omvat talloze authentieke restaurantjes en historische gebouwen. De stad ademt de unieke sfeer van Mexico en overal is wel iets van de rijke historie van het land terug te zien. Maak kennis met de veelzijdige keuken en de vele markten met voor het land karakteristieke producten. (Rondreis Mexico 16 dagen informatie)

Bekijk de rondreis door Mexico en andere reizen:

Rondreis Mexico 16 dagen
                                                                  Rondreis Mexico 16 dagen

 

Ontdek het leven buiten de stad

Wanneer u verder trekt en de drukte van de grote stad achter u laat, zult u ontdekken dat het land zoveel meer te bieden heeft. Hoge bergen, prachtige zandstranden en uiteraard de wereldberoemde Maya-steden. Laat u verbazen door de authentieke tempels en de betoverende sfeer die op deze plekken hangt.

Rondreis Mexico 16 dagenWanneer u een rondreis door de Mexico maakt zult u eigenlijk de volgende plaatsen minimaal moeten bezoeken:

  • Teotihuacan
  • Playa del Carmen
  • Palenque
  • Puerta Vallerta
  • Tulum

Combineer ontspanning en avontuur

Mexico leent zich uitstekend voor zowel ontspanning als avontuur. Maak enerverende tochten door het woeste binnenland en kom daarna volledig tot uzelf in één van de meest sprookjesachtige plaatsjes. Het land werkt betoverend voor iedereen die het bezoekt. Een rondreis Mexico van 16 dagen zal je altijd bijblijven.

Bekijk hier de rondreis door Mexico 16 dagen >>

Meer te weten komen over Mexico?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *