Rondreis Mexico 10 dagen

Rondreis Mexico 10 dagen

Rondreis Mexico 10 dagenWil je op vakantie naar een exotische bestemming? En daarbij veel zien en genieten van de cultuur? Zijn een aangenaam klimaat en lekker eten en drinken daarbij ook belangrijk? Kies dan voor een rondreis door Mexico van 10 dagen. Op deze pagina kom je meer te weten over een mooie rondreis door Mexico in 10 dagen tijd en heeft u de mogelijkheid om een prachtige rondreis door Mexico te boeken. (Rondreis Mexico 10 dagen informatie)

Het maken van een bijzondere reis door Mexico kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Door hieronder op de link te klikken kunt u informatie te weten komen over een prachtige rondreis.

>> Bekijk hier de rondreizen voor 10 dagen!

Rondreis Mexico 10 dagen:

Afwisselend Mexico in 10 dagen tijd!
Mexico heeft verschillende klimaatzones en daardoor een grote variëteit in flora en Rondreis Mexico 10 dagenfauna. Tijdens een rondreis kun je genieten van de verschillende landschappen en bijzondere dier- en plantensoorten. Bezoek ook eens de historische plaatsen van oude Maya en Azteken beschavingen. En natuurlijk kun je genieten van de kruidige Mexicaanse keuken, de typisch Mexicaanse muziek en de kleurrijke klederdracht. (Rondreis Mexico 10 dagen informatie) Wanneer je van plan bent om een mooie rondreis door Mexico te maken dan kan je hieronder het actuele reisaanbod terugvinden.

Klik op de groene knop om de reizen te bekijken door Mexico.

Bekijk de rondreizen door Mexico:

Rondreis Mexico 10 dagen
                                                                  Rondreis Mexico 10 dagen

 

Hoogtepunten die je tijdens je 10-daagse rondreis kunt aandoen:

  • Mexico Stad.
  • Yucatan.
  • Orizaba.
  • Veracruz.
  • Guadalajara.
  • Acapulca.

Mexico Stad is de hoofdstad en heeft talrijke bezienswaardigheden. De Templo Mayor is het restant van een tempelpiramide van de Azteken. Het is te vinden op het centrale plein in de stad, de Plaza de la Construction, waar ook veel andere bezienswaardigheden liggen. De indrukwekkende basiliek van Guadalupe is het een Rondreis Mexico 10 dagenna grootste bedevaartsoord ter wereld en alleen daarom al een bezoekje waard. Ook een bezoek aan het antropologisch museum is zeer de moeite waard. (Rondreis Mexico 10 dagen informatie)

Op het schiereiland Yucatan vind je onder andere de Maya steden Coba en Chitzen Itza. Heb je tijd over, bezoek dan ook zeker één van de prachtige stranden.

Orizaba ligt aan de hoogste berg van Mexico (5636 m). De krater van deze vulkanische berg is dan ook bedekt met sneeuw. Gudalajare heeft veel bezienswaardigheden, net als Veracruz. Daarnaast is Veracruz een belangrijke havenstad. Acapulco is een van de bekendste badplaatsen aan de oostkust, en daarom eventueel een goede plek om uit te rusten van je rondreis.

>> Bekijk hier de 10-daagse rondreis in Mexico!

Wetenswaardigheden over Mexico

Mexico heeft een oppervlakte van bijna twee miljoen vierkante kilometer. In het noorden grenst het aan de Verenigde Staten, in het zuiden aan Guatemala en Belize. Er wordt overwegend Spaans gesproken.

Meer informatie over vakanties en rondreizen in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *