Mexico weetjes

Mexico weetjes

Mexico weetjes
Op vakantie naar Mexico? Lees eerst deze Mexico weetjes!
Heb je een vakantie naar Mexico geboekt en wil je voor vertrek zo veel mogelijk te weten komen over dit land? Lees in dit artikel dan enkele leuke Mexico weetjes. Door de weetjes in dit artikel door te lezen krijg je niet alleen meer inzicht in het land, maar kun je jouw reisgezelschap tijdens de vakantie ook verbazen met leuke weetjes over jullie vakantiebestemming. Op deze pagina kom je meer te weten over de Mexico weetjes en heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie te boeken naar Mexico. (Mexico weetjes informatie)

Mexico weetjes:

Negen interessante Mexico weetjes.
Ga jij dit jaar op vakantie naar Mexico en wil je jouw reisgezelschap verbazen met enkele interessante weetjes over dit land? Lees dan onderstaande Mexico weetjes en onthou de informatie om jouw reisgezelschap te verbazen tijdens de vakantie.

  • De hoofdstad van Mexico, Mexico-Stad, is de grootste stad ter wereld.
  • Het land Mexico is ongeveer zestig keer zo groot als Nederland en heeft 102 Mexico weetjesmiljoen inwoners. Ter vergelijking: Nederland heeft 16 miljoen inwoners.
  • In Mexico-Stad alleen al wonen 25 miljoen mensen. Dit is dus al veel meer dan in Nederland!
  • Mexicanen zijn erg gelovig. Ongeveer 90 procent van de bevolking is rooms-katholiek. In Mexico zijn dan ook vele kerken en andere symbolen van het geloof te vinden.
  • In Mexico wordt Spaans gesproken, maar het accent van de Mexicanen is wel iets anders dan het accent van de Spanjaarden. Mensen die Spaans spreken, kunnen Mexicanen soms maar moeilijk verstaan door dit accent.
  • Het aantal echtscheidingen in Mexico is het laagste ter wereld.
  • De weersomstandigheden in Mexico kunnen flink verschillen. Maak je een rondreis, dan moet je dus zowel dikke en warme kleding meenemen als luchtige zomerse kleding.
  • De chihuahua kwam in de negentiende eeuw alleen nog in Mexico voor, nu zie je dit hondenras over de gehele wereld.
  • De chihuahua is naar een Mexicaanse stad genoemd en is in feite een op en top Mexicaans beestje.

Voor het boeken van een mooie rondreis of vakantie in Mexico kunt u hieronder het actuele reisaanbod terugvinden. Klik op één van de groene knoppen om het reisaanbod te bekijken.

Prachtige rondreizen en vakanties in Mexico:

Mexico weetjes
                                                                 Mexico weetjes
Mexico weetjes
                                                                  Mexico weetjes

>> Bekijk de mooie Mexico vakanties!

Meer informatie over vakanties in Mexico:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *