Mexico weer

Mexico weer

Algemene informatie over het Mexico weer.
Als je naar Mexico gaat voor een ontspannen vakantie, wil je natuurlijk wel weten wat voor weer je in het land kunt verwachten. Om je een duidelijker beeld te geven van het klimaat in Mexico, lees je in dit artikel meer over het Mexico weer. Tevens heb je de mogelijkheid om een mooie reis naar Mexico te boeken. (Mexico weer informatie)
Weersverwachting
Mexico City

Weeronline.nl – Meer weer in Mexico Cityweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Algemene klimaatgegevens voor Mexico.
Mexico weerOnderstaande klimaatgegevens zijn niet van toepassing voor heel Mexico, maar slechts voor het toeristische gebied van de Riviera Maya. In dit populaire gebied ligt onder andere de stad Cancun, waar veel mensen met het vliegtuig landen vanuit Nederland of Brussel. Omdat de klimaatverschillen in Mexico te groot zijn, geven we alleen de klimaatinformatie met betrekking tot dit gebied in onderstaande opsomming. (Mexico weer informatie)

Prachtige rondreizen en vakanties in Mexico:

Mexico weer
                                                                 Mexico weer
Mexico weer
                                                                  Mexico weer

Mexico weer, informatie:

De belangrijkste klimaatgegevens van Riviera Maya in Mexico, zijn de volgende:

  • De gemiddelde maximale temperatuur ligt gedurende het gehele jaar tussen de 28 graden (januari) en de 33 graden (augustus).
  • De gemiddelde minimale temperatuur ligt gedurende het gehele jaar tussen de 18 graden (januari) en 23 graden (augustus).
  • Het aantal zonuren per dag ligt tussen de 6 uur (januari) en 8 uur (augustus).
  • De gemiddelde zeetemperatuur ligt tussen de 26 graden (januari) en de 29 graden (augustus). (Mexico weer informatie)

Mexico weerHet regenseizoen in Mexico.
Het is belangrijk om te vermelden dat Mexico een regenseizoen kent. In de maanden mei tot en met oktober valt er dagelijks een flinke bui regen in Mexico, dus hier moet je wel rekening mee houden als je een vakantie naar Mexico boekt. De regen is op zich niet heftig en je kunt in het regenseizoen dus gewoon naar Mexico reizen voor een ontspannen vakantie, maar je moet er wel rekening mee houden dat het in de maanden mei tot en met oktober flink kan regenen in Mexico. Ga je naar het noorden van Mexico, dan kan het regenseizoen in sommige gebieden tot november duren. (Mexico weer informatie)

Lees hier meer over het weer van Mexico: http://weeronline.nl/Midden-Amerika/Mexico/216

Meer informatie over Mexico vakanties en rondreizen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *