Mexico vakantie 2016

Mexico vakantie 2016

Mexico vakantie 2016Op zoek naar een exotische vakantiebestemming voor 2016, bekijk dan hieronder meer informatie over een Mexico vakantie 2016? Wil je cultuur en natuur maar ook zon, zee en strand? Boek dan een vakantie naar Mexico. Dit land heeft alles te bieden wat je in een vakantie zoekt. Op deze pagina kom je meer te weten over vakanties in 2016 in Mexico en heb je de mogelijkheid om een geweldige vakantie te boeken. (Mexico vakantie 2016 informatie)

Wanneer je je ervaring wilt delen met anderen dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

>> Bekijk hier de 2016 vakanties voor Mexico!

Mexico vakantie 2016:

Mexico bezit een rijke cultuur. Bekend zijn natuurlijk de oude piramides en tempels Mexico vakantie 2016van de Maya’s en Azteken. Deze prachtige historische plaatsen zijn zeker een bezoek waard. Daarnaast heeft Mexico vele musea, waaronder het Nationaal Museum voor Antropologie en het Frido Kahlo museum in Mexico Stad. (Mexico vakantie 2016 informatie)

In Mexico is het merendeel van de bevolking katholiek. Het katholieke geloof is daar echter behoorlijk vermengd geraakt met veel oude, indiaanse, gebruiken. Het een na grootste bedevaartsoord ter wereld ligt dan ook in Mexico. Dit is de Basiliek van Guadalupe in Mexico-stad. (Mexico vakantie 2016 informatie)

Bekijk hieronder de vakanties en rondreizen voor Mexico:

Mexico vakantie 2016
                                                                 Mexico vakantie 2016
Mexico vakantie 2016
                                                                 Mexico vakantie 2016

 

Mexico kent veel feestdagen. Vooral El Dia de los Muertos (Allerzielen en Allerheiligen) op 2 november is voor ons een bijzonder feest. Andere feestdagen in Mexico zijn:

  • Dag van de grondwet – 4 februari 2016.
  • Dia de Benito Juarez – 21 maart 2016.
  • Cinco de Mayo – 5 mei 2016.
  • Onafhankelijkheidsdag – 16 september 2016
  • Dia de Revolucion – 20 november 2016.
  • Nuestra Senora de Guadalupe – 12 december 2016.

Mexico vakantie 2016Op het gebied van muziek zijn de Mexicaanse Mariachi-bandjes wereldwijd bekend. Deze straatmuziek is ontstaan door een combinatie van vroegere Spaanse theaterorkesten en Mexicaanse muziekinstrumenten. (Mexico vakantie 2016 informatie)

De grote verscheidenheid aan klimaten, zorgt voor een unieke flora en fauna in Mexico. Zo heeft Mexico het grootste aantal reptielensoorten ter wereld (zevenhonderd) en maar liefst vijftienduizend verschillende soorten planten en bloemen. Orchideën komen er in maar liefst zevenhondervijftig verschillende varianten voor. (Mexico vakantie 2016 informatie)

>> Bekijk de vakanties Mexico 2016 hier!

Algemene informatie over Mexico:

In Mexico wordt overwegend Spaans gesproken. Daarnaast spreekt een klein deel van de bevolking indiaanse talen. De beste reistijd voor Mexico ligt in onze wintermaanden, oktober tot en met mei.

Enkele weetjes over het klimaat en de reistijd van Mexico:
  • De gemiddelde temperatuur in Mexico: 26°C.
  • Het regenseizoen in Mexico: juni tot oktober.
  • De beste reistijd naar Mexico: oktober tot mei.

Meer te weten komen over vakanties in Mexico of rondreizen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *