Mexico tijdsverschil

Mexico tijdsverschil

Mexico tijdsverschilMexico, het tijdsverschil met bijvoorbeeld Nederland.
Het land Mexico ofwel de Verenigde Mexicaanse staten is een federale republiek en bestaat uit 31 staten (Mexico tijdsverschil informatie). Dit land heeft als hoofdstad Mexico-stad wat in 2014 een van de grootste steden op de wereld was met meer dan 20 miljoen inwoners. Mexico heeft een tijdsverschil met Nederland van gemiddeld 8 uur. Er zijn ook gebieden waar het verschil in tijd 7 uur bedraagt. Bijna 90% van de bevolking spreekt Spaans. Het is het land met de meeste Spaanstaligen ter wereld. Op deze pagina kom je meer te weten over het tijdsverschil van Mexico, het klimaat, de bezienswaardigheden en heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken naar Mexico. (Mexico tijdsverschil informatie)

De vakanties en rondreizen in Mexico:

Mexico tijdsverschil
                                                                 Mexico tijdsverschil
Mexico tijdsverschil
                                                                  Mexico tijdsverschil

Mexico tijdsverschil, meer info:

Het klimaat van Mexico:

Mexico tijdsverschilMexico heeft ongeveer de vorm van een driehoek met twee opvallende schiereilanden namelijk Neder-Californië en Yucatán. Het klimaat in Mexico heeft grote verschillen. In het noordelijk gedeelte heerst een woestijn- en steppeklimaat. Het middengedeelte van Mexico heeft te maken met een aantal verschillende landklimaten. Deels overheerst toch in Centraal-Mexico het koude steppeklimaat.
Het zuiden heeft echter te maken met tropische klimaatsoorten. Het grootste deel heeft een tropisch savanneklimaat en een klein deel heeft een moessonklimaat.
Een tropisch regenwoudklimaat is echter ook op een aantal plekken te vinden.

De bezienswaardigheden van Mexico:

Mexico is een enorm groot land en er zijn honderden bezienswaardigheden te vinden waarvan de belangrijkste 10 zijn;

  • Playa del Carmen
  • Quinta Avenida
  • Playacar
  • Xcaret
  • Vertrekpier Cozumel Ferry
  • Mayaruïnes
  • Paamul
  • Coco Bongo
  • Cenote Chaak-Tun
  • Paseo Del Carmen

Stranden

Mexico tijdsverschilDe stranden van Playa del Carmen zijn de grootste toeristentrekpleister van de stad. De kleuren van de zee zijn azuurblauwe tinten met een afwisseling van groen. Heerlijke witte stranden die uitnodigen om te gaan zonnen en plezier te hebben. (Mexico tijdsverschil informatie)

Quinta Avineda is dé straat van Playa del Carmen. Quinta Avineda is het Spaans voor 5th Avenue. Horeca en winkels wisselen elkaar af. Een levendige, gezellige straat die geheel uit voetgangersgebied bestaat en waar in de avonden de kunstenaars hun werken laten zien en aanbieden aan de toeristen. (Mexico tijdsverschil informatie)

Playa del Carmen is dus zeker een bezoek waard. Een heerlijke stad om te shoppen maar ook de stranden geven je het echte vakantiegevoel.

Meer informatie over Mexico en vakanties:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *