Mexico september

Mexico september

Op zoek naar een luxe zomervakantie in september?

Mexico septemberVoor een geweldige vakantie bent u in Mexico op de juiste plaats. De afgelopen jaren is Mexico één van de populaire zomervakanties geworden van dit moment. Onder andere Cancun en Playa del Carmen zijn the places to be voor de Hollanders. Op deze pagina komt u meer te weten over een mooie vakantie in september in Mexico, heeft u de mogelijkheid om uw ervaring/mening te delen met anderen en kunt u een reis boeken. (Mexico september informatie)

>> Bekijk hier de september vakanties Mexico!

Mexico september informatie:

Cancun in september.
Bijna zeventig jaar geleden was Cancun nog een onbekende plaats met enige visserij en een aantal Maya-ruïnes. De Mexicaanse regering besloot hier wat aan te Mexico septemberdoen door dat te veranderen naar een uitgebreid toeristenoord. Het eiland werd verbonden door middel van een dam aan het vasteland en ook een Internationale luchthaven bleef niet uit. (Mexico september informatie)

Tegenwoordig is Cancun dus een waanzinnige trekpleister waar je ooit geweest moet zijn. Het is de grootste stad van Quintana Roo. Grotendeels zijn de toeristen afkomstig uit de Verenigde Staten maar ook de Duitsers, Spanjaarden, Engelsen, Belgen en Nederlanders komen zeker op deze trekpleister af.

De vakanties en rondreizen in Mexico voor september:

Mexico september
                                                                 Mexico september
Mexico september
                                                                  Mexico september

 

Playa del Carmen in september.
Naast Cancun, op ongeveer drie kwartier tot één uur rijden ligt de geweldige badplaats Playa del Carmen. Dit plaatsje was vroeger nog een klein vissersdorpje, Mexico septembermaar is tegenwoordig een paradijs voor toeristen. In het plaatsje Playacar is een heuse luxewijk gebouwd speciaal voor toeristen. In deze wijk staan geweldige vier- en vijf sterren hotels om de vele toegestroomde toeristen een vakantie te geven om nooit meer te vergeten. De meeste vier- en vijf sterren zijn gelegen aan het prachtige witte strand met een uitzicht op het eiland Gozumel. (Mexico september informatie)

Gozumel in september.
Een dagje gozumel om nooit meer te vergeten. Via de boot kun je opstappen in het centrum van Playa del Carmen. Deze oversteek duurt ongeveer dertig minuten en tijdens deze oversteek wordt je vermaakt door live muziek. Aangekomen op het eiland wordt je aangenaam verrast door de Amerikaanse stijl van het eiland. Zo zitten er al twee Starbucks koffiezaken dicht bij elkaar en ook de stijl van de gebouwen is op zijn Amerikaans. Veel Amerikanen verblijven hun gehele vakantie op dit geweldige eiland maar voor ons als Hollanders is het zeker een uitstapje waard om ook eens te gaan kijken. (Mexico september informatie)

>> Bekijk hier de vakanties Mexico en reistips!

Mexico september 2016:

Van plan om in september van het jaar 2016 naar Mexico te gaan, bijvoorbeeld voor een prachtige all inclusive reis, half pensioen, logies of misschien wel een rondreis? Bekijk de reizen voor september 2016 door hierboven op de links te klikken.

Meer informatie te weten komen over Mexico, vakanties en rondreizen? Bekijk hieronder meer informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *