Mexico rondreis

Mexico Rondreis

Mexico rondreisMexico is een land dat zich perfect leent voor een rondreis. De grote diversiteit in het Centraal Amerikaanse land zorgt ervoor dat een rondreis je in vele verschillende settings zal brengen. Je hebt de zonovergoten stranden in de Yucatan, de bergen in het binnenland en een woeste Pacific met torenhoge golven aan de westkant. Dit alles gecombineerd met Maya ruïnes die verspreid zijn over het hele land en overgoten met een aanstekelijk salsa deuntje. Op deze pagina kom je meer te weten over een mooie rondreis door Mexico en heb je de mogelijkheid om de rondreizen door Mexico te bekijken en eventueel te boeken. (Mexico rondreis informatie)

>> Bekijk hier de rondreizen Mexico!

Mexico rondreis:

Afhankelijk van de beschikbare tijd kan je rondreis er heel anders uitzien. Je kan er net zo makkelijk 3 maanden rondtrekken als 3 weken (Mexico rondreis informatie). Deze steden mag je zeker niet vergeten:

  • Tulum – Playa Del Carmen
  • Valladolid
  • Mérida
  • Palenque
  • San Cristobal de las Casas
  • Oaxaca
  • Puerto Escondido
  • Acapulco
  • Puerto Vallarta

Mexico rondreisDe kustgebieden zijn prachtig, zowel aan de Caraïbische zijde als aan de Pacific. De Caraïben bieden wondermooie witte zandstranden, terwijl je aan de Pacific eerder donkere stranden met een wildere zee zal aantreffen. De westkant van Mexico is dan ook een populaire surf regio. In steden als Puerto Escondido kan je uren kijken naar de waaghalzerij van anderen en er zelf aan deelnemen. (Mexico rondreis informatie)

De Mexico rondreizen:

Mexico rondreis
                                                                  Mexico rondreis

 

Het binnenland van Yucatan is ook erg in trek bij reizigers. Valladolid en Mérida zijn twee steden waarin je het rijke verleden van het land kan proeven. Wanneer je meer Mexico rondreishet binnenland in trekt, kan je de Maya ruïnes van Palenque onmogelijk overslaan. Deze ruïnes zijn gelegen in de jungle en herbergen belangrijke vondsten. De ruïnes zijn niet erg groot, maar met een prachtige architectuur. Momenteel is er nog geen 10% van de Mayastad blootgelegd, dus voor de archeologen onder ons… Verder landinwaarts vind je San Cristobal, een koloniale stad in de bergen waar je de Mexicaanse cultuur kan ontdekken. Oaxaca is een stad die meer in het noorden van Mexico gelegen is en die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Een rondreis in Mexico heeft voor ieder wat wils en stelt ooit teleur. (Mexico rondreis informatie)

>> Bekijk hier de Mexico rondreizen en tips!

Meer informatie over Mexico reizen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *