Mexico reistijd

Mexico reistijd

Mexico reistijd
Op reis naar Mexico? Houd rekening met de Mexico reistijd!
Om in Mexico te komen, moet je met het vliegtuig vanuit Amsterdam of Brussel naar het land vliegen. Ga je naar Mexico op vakantie en wil je weten met welke Mexico reistijd je rekening moet houden? Lees dan in dit artikel wat de reistijd van Amsterdam naar diverse luchthavens in Mexico is en hoe lang je vanuit de luchthaven in Brussel onderweg bent naar diverse luchthavens in Mexico. Hieronder kom je meer te weten over de reistijden van Mexico, heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie naar Mexico te boeken en kan je een vraag stellen hieronder. Ook is het mogelijk om je mening te delen, bijvoorbeeld een positieve of een negatieve ervaring in Mexico. (Mexico reistijd informatie)

Het actuele reisaanbod voor Mexico:

Mexico reistijd
                                                                 Mexico reistijd
Mexico reistijd
                                                                 Mexico reistijd

Mexico reistijd:

De reistijd van Amsterdam naar Mexico.
Mexico reistijdOm van Amsterdam naar Mexico te komen, ben je enkele uren onderweg. Hoe lang je onderweg bent om van Amsterdam in Mexico te komen, is afhankelijk van de luchthaven in Mexico waar je landt (Mexico reistijd informatie). De reistijden waar je rekening mee moet houden als je vanuit Amsterdam vliegt, zijn de volgende:

  • Cancun: 14 uur en 5 minuten.
  • Guadalajara: 15 uur en 30 minuten.
  • Tijuana: 18 uur en 30 minuten.

De meeste reisorganisaties bieden vluchten aan naar Cancun, omdat dit vliegveld het dichtst bij ons land ligt. Boek je echter een specifieke rondreis, dan kan het ook voorkomen dat je op een andere luchthaven landt en dus langer onderweg bent.

De reistijd van Brussel naar Mexico.
Mexico reistijdSommige mensen boeken geen vluchten vanuit Amsterdam, maar vanuit Brussel. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je in de buurt van de Belgische grens woont en dus dichterbij Brussel Airport woont dan bij Schiphol, of als je een goedkope vlucht vanuit Brussel vindt (Mexico reistijd informatie). De reistijden waar je rekening mee moet houden als je vanuit Brussel naar Mexico vliegt, zijn de volgende:

  • Cancun: 14 uur en 30 minuten.
  • Guadalajara: 18 uur en 35 minuten.
  • Tijuana: 21 uur en 35 minuten.

Uiteraard zijn alle reistijden in bovenstaande opsommingen slechts benaderingen van de reistijd van Amsterdam en Brussel naar Mexico. De reistijden kunnen in de praktijk korter of langer zijn. (Mexico reistijd informatie)

Lees hieronder meer tips en weetjes over vakanties in Mexico:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *