Mexico regenseizoen

Mexico regenseizoen

Mexico regenseizoen
Op vakantie naar Mexico: houd rekening met het regenseizoen.
Wil je een vakantie boeken naar het prachtige Mexico en wil je de beste vertrektijd uitkiezen voor jouw vakantie? Dan moet je rekening houden met het Mexico regenseizoen. Om ervoor te zorgen dat je jouw vakantie in de beste periode van het jaar organiseert, lees je in dit artikel meer over het regenseizoen in Mexico en de beste reistijd om naar Mexico te gaan. (Mexico regenseizoen informatie)

Het actuele reisaanbod van Mexico:

Mexico regenseizoen
                                                                 Mexico regenseizoen
Mexico regenseizoen
                                                                 Mexico regenseizoen

Mexico regenseizoen informatie:

Het regenseizoen in Mexico: een korte introductie.
Mexico regenseizoenNet zoals enkele andere landen, heeft Mexico te maken met zogeheten regenseizoenen. Veel mensen denken dat het tijdens het regenseizoen de hele dag regent, maar dit is absoluut niet het geval (Mexico regenseizoen informatie). Zo regent het niet de hele dag, maar vallen er tijdens het regenseizoen wel regelmatig flinke buien, meestal eens per dag. Als je per ongeluk een vakantie hebt geboekt tijdens het regenseizoen zit je dus niet de hele tijd in de regen, maar moet je wel rekening houden met een flinke bui per dag. (Mexico regenseizoen informatie)

Wanneer is het regenseizoen in Mexico?
Over het algemeen geldt dat het regenseizoen in Mexico plaatsvindt in de zomermaanden. Dit betekent dat je in de volgende maanden te maken hebt met het regenseizoen in Mexico:

  • Mei.
  • Juni.
  • Juli.
  • Augustus.
  • September.

In het noorden van Mexico loopt het regenseizoen doorgaans door tot en met de maand oktober. Twee uitzonderingen van het regenseizoen zijn de kust van Chiapas en de hellingen van Tampico en Tabasco, want hier valt gedurende het gehele jaar veel regen. (Mexico regenseizoen informatie)

De beste vakantieperiode voor Mexico.
Wil je het regenseizoen van Mexico ontlopen, dan kun je het land het beste bezoeken voor een ontspannen vakantie tussen de maanden oktober en mei. Reis je naar het noorden van Mexico voor een vakantie, dan kun je het beste tussen november en mei op vakantie gaan omdat het regenseizoen hier tot en met oktober duurt. (Mexico regenseizoen informatie)

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *