Mexico november 2015

Mexico november 2015

Mexico november 2015
Last minute boeken? Kies voor een vakantie Mexico november 2015!
Tot een paar weken geleden was het nog best lekker weer in Nederland, maar op dit moment is de koude winter echt aan het doorkomen. Lagere temperaturen, donkere dagen, veel wind en veel regen: we gaan het allemaal meer zien de komende maanden. Wil je nog even genieten van de zon voor je enkele maanden in de koude Nederlandse winter zit? Boek dan een last minute voor een ontspannen en zonnige vakantie Mexico november 2015 en ga nog even naar de zon voor de winter hier begint. Op deze pagina kom je meer te weten over het klimaat en de mogelijkheden tot het boeken van een vakantie in november 2015 naar Mexico. (Mexico november 2015 informatie)

Mexico november 2015 informatie:

Mexico november 2015Een prachtig land voor jong en oud.
Mexico is een prachtig land met indrukwekkende natuur. Het land kent niet alleen prachtige stranden waar je heerlijk tot rust kunt komen, maar heeft ook mooie natuurgebieden met prachtige watervallen en andere wonderen van de natuur. Daarnaast vind je in Mexico niet alleen prachtige natuur, maar ook vele grote steden die erg leuk zijn om te bezoeken en prachtige bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Het is een veelzijdig vakantieland voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. (Mexico november 2015 informatie)

Het actuele reisaanbod voor Mexico:

Mexico mei 2016
                                                                 Mexico mei 2016
Mexico mei 2016
                                                                 Mexico mei 2016

 

Het klimaat in de maand november van Mexico.
Het Nederlandse klimaat van de maand november kan met drie woorden worden omschreven, namelijk koud, nat en donker. In Mexico is dit wel anders, want als je het klimaat van de maand november van Mexico moet omschrijven kun je beter de Mexico november 2015woorden zonnig, warm en droog gebruiken. Het is dan ook niet voor niets dat veel Nederlanders naar Mexico gaan om hier te overwinteren, want het klimaat is simpelweg heerlijk. (Mexico november 2015 informatie)

Om je een duidelijker beeld te geven van het Mexicaanse klimaat in de maand november, geven we enkele klimaatgegevens:

  • Gemiddelde minimale temperatuur: 21 graden.
  • Gemiddelde maximale temperatuur: 29 graden
  • Gemiddeld aantal zonuren per dag: 6 uur.
  • Gemiddeld aantal regenachtige dagen per maand: 8 dagen.
  • Gemiddelde zeetemperatuur: 28 graden.

>> Bekijk de 2015 november Mexico vakanties!

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *