Mexico juni 2016

Mexico juni 2016

Mexico juni 2016Ben je op zoek naar een exotische maar niet al te dure vakantie? Wil je de grote toeristenmassa’s vermijden? Kies dan voor een reis naar Mexico in juni 2016. Juni is niet de populairste periode, maar wel nog steeds een uitstekende tijd om dit gevarieerde land te bezoeken. Profiteer daarom van lagere prijzen en minder drukte in juni. Hieronder kom je meer informatie te weten over vakanties in Mexico in de maand juni van 2016. Ook heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie te boeken in juni 2016. (Mexico juni 2016 tip)

>> Bekijk de Mexico vakanties 2016 hier!

Mexico juni 2016 informatie:

In juni begint in Mexico de zomer. Dit is de start van het regenseizoen, waardoor Mexico in deze maand een minder populaire bestemming is. Houd je niet van grote massa’s toeristen en mag je reis niet te veel kosten, dan is Mexico in juni een echte aanrader. (Mexico juni 2016 tip)

Mexico juni 2016De zomer is in Mexico de natste periode. Het regenseizoen begint al in juni, maar de natste maanden zijn juli, augustus en september. De hoge luchtvochtigheid maakt het in deze maanden ook benauwder en daarom minder aangenaam. In juni heb je daar nog geen last van. Veel mensen zijn bang dat het in het regenseizoen de hele dag regent. Dat is meestal niet het geval. De regen valt in korte hevige buien, vaak in de namiddag. Ook het orkaanseizoen is nog niet begonnen in juni. Daarom is er geen enkele reden om Mexico in juni te mijden. (Mexico juni 2016 informatie)

Vakanties en rondreizen Mexico voor juni 2016:

Mexico juni 2016
                                                                 Mexico juni 2016
Mexico juni 2016
                                                                 Mexico juni 2016

 

De beste bestemmingen zijn in juni de westkust en het schiereiland Yucatan aan de oostkust. De volgende plaatsen zijn populair:

  • Acapulco (westkust).
  • Puerto Vallarta (westkust).
  • Playa del Carmen (Yucatan).
  • Cancun (Yucatan).
  • Het eiland Cozumel (aan de oostkust).

Mexico juni 2016Genieten van zon, zee en cultuur!

Mexico heeft niet alleen prachtige stranden maar ook een mooie natuur. Daarnaast is er op cultureel vlak van alles te beleven. Je kunt genieten van de typisch Mexicaanse muziek en de kruidige keuken. Maar bezoek ook eens een van de vele musea en de restanten van oude beschavingen als de Maya’s en de Azteken. (Mexico juni 2016 informatie)

>> Bekijk hier de mooie vakanties in Mexico!

Lees hieronder meer informatie over vakanties in Mexico:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *