Mexico januari

Mexico januari

Mexico januari, een reis maken?
Mexico januariMexico januari: een onvergetelijke vakantie!
Wie een bijzondere vakantie wil boeken in een prachtig land met indrukwekkende natuur, een cultuur waar je zeker nader kennis mee wil maken en vele bezienswaardigheden om te bewonderen en vele activiteiten om te ondernemen, wordt aangeraden een reis te boeken naar Mexico. Wil je in januari van het jaar 2016 op vakantie en vraag je je af of Mexico als vakantiebestemming geschikt is in deze maand? Lees dan in dit artikel meer over Mexico januari.

Mexico januari, informatie:

Mexico januariHet klimaat in januari.
Het klimaat in Mexico is over het algemeen erg goed, maar in januari is het klimaat zeker comfortabel. Ga je in de maand januari naar Mexico op vakantie, dan kun je in ieder geval rekening houden met de volgende weersomstandigheden:

  • Een maximale temperatuur van 28 graden.
  • Een minimale temperatuur van 18 graden.
  • Gemiddeld 6 zonuren per dag.
  • Gemiddeld 6 dagen regen per maand.

Uiteraard verschilt het weer in Mexico per gebied, maar bovenstaande klimaatgegevens zijn in ieder geval van toepassing op de toeristische gebieden in Mexico. Hierbij kun je denken aan de stad Cancun, maar ook aan Playa del Carmen.

Vakanties en rondreizen Mexico:

Mexico januari
                                                                 Mexico januari
Mexico januari
                                                                 Mexico januari

 

Het regenseizoen van Mexico.
Mexico heeft te maken met een regenseizoen dat van mei tot en met oktober duurt. Ga je in januari naar Mexico, dan heb je geen last van het regenseizoen en zit je in de ideale Mexico januarivakantieperiode om naar Mexico te gaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je regen krijgt tijdens jouw vakantie, want het klimaat van de maand januari is zeer zacht.

Activiteiten en bezienswaardigheden in januari bezoeken.
Omdat januari tot het hoogseizoen voor vakanties in Mexico behoort, kun je alle bezienswaardigheden van het land gewoon bezoeken en zijn er meer dan voldoende activiteiten om te ondernemen in deze maand. Je zal je dan ook niet vervelen tijdens jouw vakantie, want er is genoeg te doen!

>> Bekijk de Mexico reizen in januari hier!

Meer informatie over vakanties in Mexico:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *