Mexico januari 2016

Mexico januari 2016

Mexico januari 2016Wanneer je op zoek bent naar een reisje in januari 2016 naar een mooi en avontuurlijk land, met een rijke geschiedenis, met een mooi natuur, maar ook ruimte voor wat toeristische plekken, voor mooi en warm weer, voor andere culturen… Dan kan het helpen om eens een bezoekje te brengen aan Mexico! Op deze pagina kom je meer te weten over een mooie reis door Mexico maar ook het genieten van een heerlijke vakantie in Mexico, bijvoorbeeld een all in vakantie. Veel leesplezier toegewenst. (Mexico januari 2016 informatie)

>> Bekijk de Mexico 2016 reizen hier!

Mexico januari 2016:

Wat zijn de meest interessante bezienswaardigheden die je kan bezoeken in Mexico?
Wanneer je nu hebt besloten om in januari 2016 naar Mexico af te reizen, dan weet je graag ook waar je het best eens heen kan gaan. Hieronder kan je de top 5 terugvinden.

 • Yucatan
  Dit is een schiereiland met onder andere de bekende ruïnes langs de meren Lago Coba en Lago Macanxoc. Maak hier zeker voldoende tijd voor vrij, want het is een groot gebied! (Mexico januari 2016 informatie)
 • Mexico stad
  Dit is een grote en drukke stad die een belangrijk plein heeft: zocalo. Rond dit plein zien er tal van bezienswaardigheden zoals de kathedraal van de stad, het nationaal paleis…
 • Mexico januari 2016Piek van Orizaba
  Dit is de hoogste berg van Mexico, dit is zeker ook een bezoekje waard. (Mexico januari 2016 informatie)
 • Playa del Carmen
  Dit is een populaire badplaats in Mexcio. Hier vind je veel bekende en mooie Maya bouwwerken. Je kan hier ook duiken in het Maya rif.
 • Veracruz
  Dit is een belangrijke havenstad van Mexico. Hier vind je bijvoorbeeld een mooie kathedraal, een stedelijk paleis, een prachtige vuurtoren… Maar ook voor de mensen die liever ‘s avonds iets doen, is de boulevard van Veracruz geschikt. Hier vind je dan lokale producten, kunst… (Mexico januari 2016 informatie)

Vakanties en rondreizen Mexico voor januari 2016:

Mexico januari 2016
                                                                 Mexico januari 2016
Mexico januari 2016
                                                                 Mexico januari 2016

 

Wanneer je nu interesse zou hebben in een reisje naar Mexico in januari 2016, dan kan je het best een kijkje nemen bij je reisorganisaties. Zij hebben vaak wel voordelige acties waarvan je zou kunnen profiteren. Het is alvast de moeite waard om het eens te bezoeken!

>> Bekijk de januari 2016 Mexico vakanties hier!

Meer informatie over vakanties in Mexico:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *