Mexico hoogtepunten

Mexico hoogtepunten

Vakantieland Mexico

Mexico hoogtepuntenEen vakantie naar Mexico kan niet gedaan zijn zonder de hoogtepunten van dit land te bezoeken. Behalve de mooie stranden van Playa del Carmen is er nog heel veel moois meer te beleven aan Mexico. Niet alleen de bezienswaardigheden van Mexico maar ook het klimaat en het eten. Op deze pagina kom je meer te weten over de hoogtepunten van Mexico, enkele foto’s en heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie naar Mexico te boeken. (Mexico hoogtepunten informatie)

>> Bekijk de vakanties en hoogtepunten Mexico!

Mexico hoogtepunten:

Heerlijk eten in Mexico

Doordat Mexico eigenlijk een mild klimaat heeft worden er vele groentes verbouwd in dit land die in smakelijke recepten verwerkt worden. Van oorsprong wordt de avocado in midden-Amerika verbouwd en deze groene vrucht is wanneer deze rijp is zo zacht als boter. De vrucht wordt verwerk in de Mexicaanse salsa guacamole. Ook typisch Mexicaans zijn de bonen. Rode, roze en de pintabonen horen bij Mexico. (Mexico hoogtepunten informatie)

Wat moet je gezien hebben

Mexico hoogtepuntenIn het noord-westen van Mexico ligt een reeks van 20 spectaculaire Canyons. Dit is het grootste Canyongebied van de wereld. Groter dus nog dan de Grand Canyon in de VS. De Copper Canyon Express is een van de mooiste treinreizen die dwars door deKoperkloof rijdt. Duizelingwekkende dieptes en grote hoogtes trekken onderweg aan je voorbij. Om de 15 minuten stopt deze trein om de passagiers te laten genieten van het uitzicht. (Mexico hoogtepunten informatie)

Vakanties en rondreizen Mexico:

Mexico hoogtepunten
                                                                 Mexico hoogtepunten
Mexico hoogtepunten
                                                                 Mexico hoogtepunten

Mexico-stad

Zeker een bezoek waard is de inmense stad Mexico-stad met 20 miljoen inwoners Mexico hoogtepunteneen van de grootste steden op deze aardbol. Deze stad is overbevolkt en heeft veel last van de luchtvervuiling. Ook is de criminaliteit erg hoog. Vaak wordt deze stad alleen gebruikt om een tussenstop te maken. Wanneer je in Mexico bent is het toch aan te raden er een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. (Mexico hoogtepunten informatie)

Het meest bezochte gedeelte van de stad is het plein Zócalo. Hier bevinden zich de Azteekse tempel, het Nationaal Paleis en de Spaanse kathedraal. Een van de grootste pleinen ter wereld. De Basiliek van Guadalupe is zeker ook een bezoek waard. De wijk Coyoacan is heel leuk om een beetje rond te lopen en in een van de vele restaurantjes een maaltijd op zijn Mexicaans te gebruiken. (Mexico hoogtepunten informatie)

>> Bekijk hier de mooie Mexico highlights!

Meer informatie over Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *