Mexico hoe lang vliegen

Mexico hoe lang vliegen

Mexico hoe lang vliegen eigenlijk?
Mexico hoe lang vliegenMexi – Mexi – Coooo!
Mexico, alom bekend van het lied: Mexico van de Zangers Zonder Naam.
Een land in Noord-Amerika. Officieel: Verenigde Mexicaanse Staten. De hoofdstad: Mexico-Stad, is gelegen op ruim 2250 meter boven de zeespiegel en is ’s werelds grootste stad in de wereld. Met een onuitspreekbaar getal aan oppervlakte is Mexico daarmee het op een na grootste lands van Latijns-Amerika. Daarom dus ook ’s werelds 12e economie. Met ruim 120.000.000 inwoners, allen Spaans sprekend. De cultuur is 100% Latijns-Amerikaans, wat betekent dat het een kleurrijke en passievolle machocultuur is vol van religie en tradities. Mexico kent een rijke cultuur en geschiedenis. Een reusachtig land en enorm fascinerend land. Bekijk hieronder meer informatie over Mexico en hoe lang het vliegen is. (Mexico hoe lang vliegen info)

Mexico hoe lang vliegen eigenlijk?

  • Aantal uren
    Mexico hoe lang vliegenDe afstand in km’s vanuit Nederland naar Mexico is om en nabij de 9.500 km. Bij voorkeur is Mexico dus ook enkel per vliegtuig het meest toegangbaar. De vliegtijd en/of reisduur vanuit Nederland naar Mexico bedraagt ruim 11,5 uur op de heenweg en terug om en nabij de 10 uur (Mexico hoe lang vliegen info). Dit verschil qua reisduur van de heen- en terugweg wordt veroorzaakt door de luchtstroming op grote hoogte die op de terugweg voor wind mee zal zorgen. Wanneer je vanuit Nederland met het vliegtuig naar Mexico reist, is de belangrijkste luchthaven van Mexico Benito Juarez International Airport (afkorting van deze luchthaven is: AICM) in Mexico-Stad. Er bestaan ook directe vluchten naar de omliggende landen. Vrijwel alle grote steden in Mexico beschikken over een luchthaven. Er is elke dag wel een vlucht vanuit Nederland naar Mexico-Stad. (Mexico hoe lang vliegen info)
  • Vliegensvlug
    U moet er dus wel even voor gaan zitten, maar hoe bijzonder is het om dit prachtige land eens te bezichtigen. Over Mexico valt eigenlijk zoveel te vertellen dat dat niet op beknopte wijze kan. Dus heb je de intentie om naar Mexico op vakantie te gaan?! Vergeet dan niet om je goed voor te bereiden en sta voor alles open. Alleen de vliegreis zal u al onvergetelijke momenten bezorgen. Dit alles zal de stap gemakkelijker maken om dit prachtige land eens te gaan bewonderen.  (Mexico hoe lang vliegen info)

Wanneer u van plan bent om een mooie reis te boeken naar Mexico dan kunt u hieronder het aanbod bekijken. Klik op de groene knoppen om het aanbod te bekijken.

Vakanties en rondreizen Mexico:

Mexico hoe lang vliegen
                                                                 Mexico hoe lang vliegen
Mexico hoe lang vliegen
                                                                 Mexico hoe lang vliegen

>> Bekijk de prachtige vakanties naar Mexico hier!

Meer informatie over Mexico en vakanties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *