Mexico excursies

Mexico excursies

Excursies op vakantie in Mexico

Mexico excursiesEen vakantie in Mexico gaat natuurlijk vooral om het genieten zon, zee en strand, maar wat is nou leuker om wat meer van het land te zien en de cultuur op de snuiven. Er zijn zoveel excursie mogelijkheden, bijvoorbeeld de Maya stad Chichén Itzá, Maya stad Tulum, natuurparken Xaret en Xel-Ha, ga snorkelen in cenotes of duiken tussen de kleurrijke koraalriffen. (Mexico excursies informatie) Bekijk hieronder meer informatie over de leuke Mexico excursies.

>> Bekijk hier de vakanties in Mexico en reistips!

Mexico excursies:

  • Chichén Itzá Mexico.

Bij deze excursie breng je een bezoek aan wat ooit een van de belangrijkste Maya steden was. Het hoogtepunt is zeker wel de tempelpiramide van Kukulcan, deze heeft 365 treden. Verder vind je hier veel andere overblijfselen van de Maya’s terug. (Mexico excursies informatie)

  • Tulum & Xel-Ha Mexico.

Mexico excursiesHier worden er twee excursies samengevoegd, wat overigens prima kan. Zo ga je ‘s morgens naar Tulum en bezoek je de Maya stad, de enige die aan het strand ligt. Waar je prachtige foto’s kunt maken door de schitterende omgeving. ’s Middags breng je een bezoek aan het natuurpark Xel-Ha, hier kan je zwemmen of snorkelen tussen zeker 60 verschillende soorten vissen. Ook kan je wandelen of zelfs fietsen door de jungle. (Mexico excursies informatie)

  • Sian Ka’an in Mexico.

Met deze excursie rijd je met een jeep door dit prachtige natuurreservaat. Het staat op de UNESCO lijst. Er zijn hier veel verschillende dieren te vinden. Bij aankomst in het dorpje Punta Allen stap je op een boot en misschien zie je wel krokodillen, Mexico excursiesdolfijnen, schildpadden, roggen en verschillende soorten vogels. Er is een mangrovebos, waar de gids je het een en ander over kan vertellen. Ook is er de mogelijkheid om te snorkelen bij een rif. (Mexico excursies informatie)

  • Duiken in Mexico.

Om een of meerdere duiken te maken, ben je in Mexico op de goede plek. Op meerdere plekken in Mexico kan je fantastische duiken. Met name bij het eiland van Cozumel zijn prachtige duikstekken, omdat bijna het hele eiland wordt omringd door koraalriffen. Ook kan je, als je geluk hebt en in het goede seizoen komt, duiken met walvishaaien. (Mexico excursies informatie)

>> Bekijk hier de Mexico vakanties en aanbiedingen!

Meer informatie over Mexico en vakanties:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *