Mexico eilanden

Mexico eilanden

Mexico eilandenGa je op vakantie naar Mexico, dan kun je ook kennis maken met een aantal prachtige Mexicaanse eilanden. Een aantal van deze eilanden worden hieronder besproken. (Mexico eilanden informatie)

  • Holbox
  • Revillagigedo Eilanden
  • Contoy
  • Cozumel
  • Marietas

Waarom zijn juist deze eilanden zo aantrekkelijk?
Holbox is het mooiste Mexicaanse eiland. Het is een vrij klein eiland, maar heeft veel te bieden. Je ziet er verschillende bijzondere dieren, zoals schildpadden en walvishaaien, die je tijdens het snorkelen kunt bewonderen. Ook zwemmen er rondom het eiland veel dolfijnen. (Mexico eilanden informatie)

>> Bekijk hier de Mexico vakanties en eilanden!

Mexico eilanden, meer informatie:

De Revillagigedo Eilanden zijn vier vulkanische eilanden. Isla Socorro, Clarión, San Benedicto en Roca Partida. Deze eilanden zijn zeer populair onder de duikers, vanwege de vele soorten haaien die er zwemmen. (Mexico eilanden informatie)

Mexico eilandenAls je gek bent op de natuur en houd van vogels, dan is Contoy een absolute aanrader. Je kunt hier makkelijk naartoe met een dagtour. Op dit eiland zijn wel meer dan honderd soorten vogels te vinden. Er is een vogelreservaat met vogels zoals de fregatvogel, de bruine pelikaan en de dubbel-kuif aalscholver.

Het eiland Cozumel ligt voor de kust van Mexico en is zeer populair voor het scubaduiken. De onderwaterwereld is bijzonder mooi. Neem een duik in het Plancar-rif en geniet van al het moois dat dit duikparadijs te bieden heef. Het eiland heeft ook veel tropische dier- en plantensoorten. En als je een stukje oude cultuur wilt zien, kun je een bezoekje nemen aan de San Gervasio ruïnes. (Mexico eilanden informatie)

Vakanties en rondreizen Mexico:

Mexico eilanden
                                                                 Mexico eilanden
Mexico eilanden
                                                                 Mexico eilanden

 

Marietas bestaat uit meerdere kleine onbewoonde eilandjes. Maak er een dagtrip van en ga er met een kort boottochtje naartoe. Je kunt er heel goed snorkelen, want het onderwaterleven is het prachtig. Spot er manta roggen, zeeschildpadden, wilde dolfijnen en bultrugwalvissen. Ook is een een verborgen strand in een uitgeholde grot, dat je kun betreden als het tij juist is. (Mexico eilanden informatie)

>> Bekijk hier de beste reizen naar Mexico!

Meer informatie over Mexico en vakanties:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *