Mexico duur of goedkoop

Mexico duur of goedkoop?

Mexico duur of goedkoopDenk je aan Mexico dan denk je waarschijnlijk aan witte zandstranden, sombrero’s, tortilla’s met guacamole en gitaar spelende mannetjes met snorren. Ja, een vakantie in Mexico is een droom voor velen. Maar hoe toegankelijk is Mexico nou eigenlijk? Is het echt zo duur om daar op vakantie naar toe te gaan? Of kun je ook redelijk betaalbaar naar het prachtige zuid Amerikaanse land toe reizen. Op deze pagina vindt je meer informatie over op vakantie gaan naar Mexico en heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken welke verschillend in prijs zijn. (Mexico duur of goedkoop informatie)

>> Bekijk hier de dure en goedkope Mexico reizen!

Mexico duur of goedkoop, wat te doen?

Het antwoord is simpel, je kunt de reis zo duur maken als je wil. Natuurlijk is er een minimum prijs voor je vliegticket maar dat is dan wel de grootste kostenpost van je vakantie. De ticketprijzen varieren sterk per luchtvaartmaatschappij maar het maakt ook zeker uit of je in het hoog of- het laagseizoen reist. Het hoogseizoen is van december tot april. In deze periode bezoeken vooral veel Amerikanen Mexico. Vanuit Nederland gaan mensen het hele jaar door naar Mexico (Mexico duur of goedkoop informatie). Wanneer je van plan bent om een mooie vakantie in Mexico te gaan boeken of een unieke rondreis dan kan je hieronder de reisorganisaties terugvinden.

Vakanties en rondreizen in Mexico:

Mexico duur of goedkoop
                                                                 Mexico duur of goedkoop
Mexico duur of goedkoop
                                                                 Mexico duur of goedkoop

 

Het weer is altijd goed, dus daar hoef je de zomer niet voor af te wachten. Wel zijn tickets vanuit Mexico goedkoper buiten de schoolvakanties. Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die naar Mexico vliegen, hieronder zie je er een aantal.

  • KLM
  • British Airways
  • Lufthansa
  • American Airlines

Mexico duur of goedkoopKLM gaat meestal rechsstreeks en ga je met een buitenlandse maatschappij dan stap je over.

Eenmaal in het prachtige Mexico aangekomen is het leven niet duurder als hier. In de drukke badplaatsen zullen producten duurder zijn maar trek je meer het binnenland in dan wordt het ook wat goedkoper (Mexico duur of goedkoop informatie). Je kunt met Nederlandse prijzen rekening houden als het gaat om eten en drinken. Uiteraard betaal je wel in peso’s en niet in euro’s. Ook de accommodaties kun je zo duur maken als je wil. Je kunt prima voor een paar tientjes overnachten in een leuk hotel maar je kunt ook meer betalen en in een luxe resort slapen. (Mexico duur of goedkoop informatie)

>> Bekijk hier Mexico reizen!

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *