Mexico december

Mexico december

Mexico december tips!
Mexico decemberOverwinteren in de zon: boek een vakantie naar Mexico december (Mexico december informatie)!
December staat weer voor de deur en dit betekent dat de dagen steeds korter worden, het buiten steeds kouder wordt en we iedere dag meer kans hebben op sneeuw en ijzel. Heb jij een hekel aan de winter en wil je de koude decembermaand het liefst ontvluchten? Boek dan een winterzonvakantie naar Mexico. Boek je een vakantie naar Mexico december, dan kun je het koude klimaat ontvluchten en bovendien kennis maken met het prachtige Mexico. Wil je graag een winterzonvakantie boeken, maar wil je wel zeker weten dat je een vakantie boekt met een heerlijk klimaat? Lees dan meer over het klimaat in Mexico in de maand december in dit artikel. (Mexico december informatie)

Mexico december:

Het Mexicaanse klimaat in december.
In de maand december is het in Nederland koud, nat en donker, maar in Mexico is dit Mexico decemberzeker niet het geval. Enkele klimaatgegevens die betrekking hebben op de maand december in Mexico, zijn de volgende:

  • De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 19 graden (minimale temperatuur) en 28 graden (maximale temperatuur).
  • De gemiddelde temperatuur van de zee is 27 graden.
  • De zon schijnt gemiddeld 6 uur per dag.
  • Het regent gemiddeld slechts 7 dagen per maand. Dit betekent niet dat het 7 hele dagen regent, maar dat er op 7 dagen regen voorkomt in de maand december. (Mexico december informatie)

Kortom: de temperaturen zijn hoog, de zee is heerlijk warm, het zonnetje schijnt en het regent nauwelijks als je naar Mexico gaat in de maand december.

Vakanties en rondreizen Mexico in december:

Mexico december
                                                                 Mexico december
Mexico december
                                                                 Mexico december

Mexico december vakantie en seizoenen:

Mexico decemberHet regenseizoen van Mexico.
Mexico kent een regenseizoen dat van mei of juni tot en met oktober of november duurt (afhankelijk van het gebied in Mexico). Naar welk gebied je ook gaat in Mexico: in de maand december heb je niet te maken met het regenseizoen van Mexico en hoef je je dus geen zorgen te maken om de neerslag (Mexico december informatie). Voor meer informatie over regenseizoenen, klimaten en tips voor reizen in Mexico, ga dan naar: http://bestereistijd.net/beste-reistijd-mexico/

>> Bekijk hier de december Mexico vakanties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *