Mexico Cancun boeken

Mexico Cancun boekenMexico Cancun boeken

Genieten van een zonvakantie in een badplaats die van alles te bieden heeft? Dat kan door een vakantie naar Mexico Cancun te boeken. Op deze pagina kom je meer te weten over Cancun, vakanties en rondreizen. Ook heb je de mogelijkheid om een geweldige reis naar Cancun te boeken door op één van de links te klikken. (Mexico Cancun boeken informatie)

Wanneer je een mooie ervaring hebt gehad met een vakantie in Cancun dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

>> Bekijk hier de vakanties in Mexico Cancun!

Mexico Cancun boeken:

Cancun
Cancun ligt aan de oostkust van Mexico, op het schiereiland Yucatan. Het is de populairste badplaats aan de westkust, gelegen aan de Caraïbische Zee. Vanzelfsprekend kun je er genieten van de prachtige stranden. En natuurlijk kun je volop snorkelen, duiken, surfen of parasailen. Genieten van een hapje en een drankje doe je in een van de vele horecagelegenheden. En wil je een dagje shoppen, dan zijn er tal van winkelcentra. Het nachtleven van Cancun is legendarisch. Er zijn volop discotheken, bars en nachtclubs waar vaak bijzondere shows worden gegeven. (Mexico Cancun boeken informatie)

Mexico Cancun boekenWil je er op uit, dan is er in de directe omgeving ook voldoende te beleven. Leuke uitstapjes in de omgeving van Cancun zijn:

  • Crococun Zoo (krokodillenboerderij).
  • Xel-Ha (natuurlijk aquarium).
  • Isla Mujeres met natuurpark Garrafon.

Wil je de tropische natuur ervaren, dan kun mee met een van de jungle excursies. Je bezoek dan onder leiding van een gids jungle en vaak ook enkele dorpjes. Ben je sportief aangelegd en houd je van paardrijden? Huur dan een paard op een van de vele ranches en maak een mooie tocht over het strand.

Vakanties en rondreizen in Cancun:

Mexico Cancun boeken
                                                                 Mexico Cancun boeken
Mexico Cancun boeken
                                                                 Mexico Cancun boeken

Mexico Cancun boeken

Wil je ook wat cultuur opsnuiven, dan zijn bezoekjes aan de nabijgelegen Maya complexen een bezoekje waard. Chichén Itza, Ek Balam, Uxmal en Tulum zijn allemaal goed te bezoeken vanuit Cancun. (Mexico Cancun boeken informatie)

Weer en klimaat in Cancun
Cancun De temperatuur light het hele jaar door rond de 30 graden. In de wintermaanden is het er vrijwel altijd droog. Het natte seizoen valt in de zomermaanden. Er valt in die periode vaak veel regen en daardoor is het vaak klam. Het orkaanseizoen valt van juni tot en met november. (Mexico Cancun boeken informatie)

>> Bekijk hier de Cancun reizen en vakanties!

Meer informatie over vakanties in Mexico en rondreizen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *