Mexico bouwstenen

Mexico bouwstenenMexico bouwstenen

Mexico is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in de wereld. Beroemd om zijn tequila, de Azteken en de Maya’s, Salma Hayek, Dag van de Doden, Lucha Libre, Corona bier en de badplaatsen aan de Stille Oceaan en de Caribische kant, heeft Mexico iets voor elke soort reiziger te bieden.Volg de Mexico bouwstenen: een lijst van de meest verbazingwekkende toeristische attracties! Bekijk hieronder meer informatie over de mogelijkheden voor het houden van een vakantie in Mexico middels bouwstenen. (Mexico bouwstenen informatie)

>> Bekijk hier de vakanties in Mexico en reistips!

Mexico bouwstenen, enkele tips:

 • Teotihuacan
  In de 2e eeuw voor Christus ontstond een nieuwe beschaving in de vallei van Mexico. Deze beschaving bouwde de bloeiende metropool van Teotihuacan met zijn enorme piramides. Zeven eeuwen na de ondergang van de Teotihuacan rijk werden de piramides gehuldigd en gebruikt door de Azteken.
 • Mexico bouwstenenHet schiereiland Yucatán
  Chichen Itza is de grootste van de Maya steden op het schiereiland Yucatan.De beroemdste bezienswaardigheid is de tempel-piramide El Castillo. Het ontwerp van de tempel heeft speciale astronomische betekenis. In deze streek geniet u van parelwitte zandstranden, shoppen , uitgaan en lekker eten! (Mexico bouwstenen informatie)
 • De Copper Canyon
  De Copper Canyon is in feite een netwerk van canyons. De meest populaire manier om de Copper Canyon te verkennen is op de “Chihuahua al Pacifico Railway”. De track gaat over 37 bruggen en door 86 tunnels, en stijgt 2400 meter boven zeeniveau met een spectaculaire uitzichten op de onderstaande canyons. (Mexico bouwstenen informatie)
 • Mexico bouwstenenGuanajuato
  Genesteld in de bergen van de Sierra de Guanajuato ligt de prachtige koloniale stad Guanajuato. De 16e-eeuwse mijnbouw leidde tot de bouw van mooie haciënda en fijne koloniale gebouwen. De straatjes van Guanajuato zijn talrijk en kleurrijk. (Mexico bouwstenen informatie)
 • Mexico city
  Met zijn gematigde klimaat en de unieke cultuur verleidt de oude Meso-Amerikaanse stad haar bezoekers met eindeloze mogelijkheden. Veel van de meest bezochte toeristische attracties in de hoofdstad van Mexico zijn geconcentreerd in het historische centrum, met inbegrip van de Plaza de la Constitucion en Zocalo, het Nationaal Paleis, de Metropolitan Cathedral, Templo Mayor,het Paleis voor Schone Kunsten en de Alameda Park.

Het boeken van een vakantie is erg eenvoudig, wanneer je met bouwstenen wilt gaan reizen dan kan je hieronder het actuele reisaanbod terugvinden.

Rondreizen door Mexico:

Mexico bouwstenen
                                                                 Mexico bouwstenen

>> Boek hier een fantastische reis naar Mexico!

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *