Mexico bezienswaardigheden

Mexico bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Mexico

Mexico bezienswaardighedenEen vakantie naar Mexico, hoeft niet alleen te bestaan uit elke dag bruinbakken op het strand. Het land heeft veel meer te bieden dan alleen de prachtige stranden. Je kun veel meer van de cultuur van het land zien. Mexico heeft een tal aan bezienswaardigheden te bieden, die zeker een bezoekje waard zijn. Hieronder bespreken we enkele bezienswaardigheden van Mexico en heb je de mogelijkheid om een mooie reis naar Mexico te boeken. (Mexico bezienswaardigheden tip)

>> Bekijk hier de bezienswaardigheden en vakanties!

Mexico bezienswaardigheden:

Een aantal voorbeelden zijn:

  • Acapulco
  • Veracruz
  • MonterreyMexico bezienswaardigheden
  • Piek van Orizaba
  • Cancún
  • Yucatán
  • Mexico-Stad

Hieronder worden er twee besproken. Wanneer je van plan bent om een mooie reis te boeken naar Mexico dan kan je op één van de links klikken.

De vakanties en rondreizen in Mexico:

Mexico bezienswaardigheden
                                                                 Mexico bezienswaardigheden
Mexico bezienswaardigheden
                                                                  Mexico bezienswaardigheden


Acapulco

Alcapulco de Juárez is een bekende badplaats aan de Atlantische Oceaan. Er zijn veel hotels en resorts, de één nog groter dan de ander, maar een stukje verderop buiten de hotelzone, vind je een hoop armoede.
In Acapulco is er de mogelijkheid om van de La Quebrade Cliff, vanaf een hoogte van zo’n veertig meter in zee te duiken. Aan de kust is er veel watersport te vinden. En het nachtleven van Alcapulco, wat behalve toeristen ook veel locals aantrekt, heeft ook veel te bieden. (Mexico bezienswaardigheden info)

Veracruz
Heroica Veracruz is een belangrijke havenstad van Mexico. Het is een minder bekend stadje, maar heeft veel bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken (Mexico bezienswaardigheden info). Er is onder andere een paleis, oude vuurtoren Permex, verschillende Mexico bezienswaardighedenmusea, een kathedraal en fort San Juan de Ulúa. Op het centrale plein van de stad (Plaza de las Armas), zijn er veel locals te vinden, die daar de hele dag rondhangen. Ook ‘s avonds is er veel te beleven. Aan de boulevard van Veracruz bieden verschillende kunstenaars hun werk aan en je vind er allerlei lokale producten. En heb je zin in een verkoelende wandeling? Met de wind uit zee is een wandeling langs de rand van het centrum heerlijk. (Mexico bezienswaardigheden info)

>> Bekijk hier de Mexico reizen en vakanties!

Meer informatie over Mexico en vakanties:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *