Mexico backpacken

Mexico backpacken

Mexico backpackenMexico is een ideaal land om te backpacken, zowel voor ervaren backpackers als voor een allereerste ervaring. Je kan makkelijk enkele maanden vertoeven in dit diverse land zonder veel geld op te doen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur zijn er oneindig veel mogelijke reisroutes. Als backpacker in Mexico zal je in hostels al snel andere backpackers ontmoeten en dat maakt een trip onvergetelijk. Op deze pagina kom je meer te weten over de mogelijkheden tot het backpacken in Mexico en heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken naar Mexico. (Mexico backpacken informatie)

>> Bekijk hier vakanties en rondreizen Mexico!

Mexico backpacken:

Mexico backpackenHet transport in Mexico is zeer toegankelijk en veilig. De busmaatschappij ADO is betrouwbaar en stipt. Je kan prijzen, routes en dienstregelingen online raadplegen. Zo ben je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je rit. Je kan natuurlijk ook altijd goedkopere transportmiddelen gebruiken, zoals collectivo’s. Dit zijn minibusjes die zonder echte dienstregeling van de ene naar de andere locatie rijden. Ze zijn goedkoper en worden veelal door locals gebruikt. Ook taxi’s zijn behoorlijk veilig in de meeste steden in Mexico. (Mexico backpacken informatie)

De vakanties in Mexico:

Mexico backpacken
                                                                 Mexico backpacken
Mexico backpacken
                                                                  Mexico backpacken

Mexico backpacken kosten:

Mexico backpackenOvernachtingen variëren erg van prijs. Hostels kan je overal in Mexico terugvinden, maar de ene stad is duurder dan de andere. Op de meeste locaties kan je in een slaapplaats slapen voor minder dan 15€. Mits een beetje voorafgaande research op hostel websites, kan je het grootste deel van je trip voor minder dan 10€ slapen. Ook qua hygiëne en gezelligheid in hostels is er veel verschil tussen de verschillende locaties en etablissementen. Over het algemeen zijn de meeste slaapplaatsen comfortabel. Hostels zijn bovendien ideale locaties om medereizigers te ontmoeten en reiservaringen uit te wisselen. Twijfel je over je volgende stopplaats? Vraag het eens aan een andere backpacker. (Mexico backpacken informatie)

  • Met voeding kan je opnieuw alle kanten uit in Mexico. Je hebt de dure toeristische restaurants, de Amerikaanse ketens als McDonalds of KFC en als laatste: de lokale eettentjes. Een goede methode om te selecteren welk lokaal restaurantje je best kiest, is kijken naar het aantal locals dat er eet. Kies altijd een eetgelegenheid uit waar een gezellige drukte heerst.

Wanneer je van plan bent om een geweldige rondreis of vakantie te boeken in Mexico dan kan je hierboven het actuele aanbod terugvinden.

>> Bekijk hier vakanties in Mexico en reistips!

Meer informatie over backpacken:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *