Kerstvakantie Mexico

Kerstvakantie Mexico

Kerst vieren in Mexico: een unieke belevenis!

Kerstvakantie MexicoOp zoek naar een geweldige bestemming voor korte vakantiereis in de kerstvakantie (kerstvakantie Mexico informatie)? Dan ben je nu op de juiste plek: Mexico is de perfecte bestemming voor de kerstvakantie! Op deze pagina leest u meer informatie over een vakantie in Mexico rond de kerstperiode en heeft u de mogelijkheid om een mooie reis te boeken (kerstvakantie Mexico informatie). Wanneer u van plan bent om een prachtige rondreis of een unieke vakantie in Mexico te boeken voor de kerstvakantie dat kunt u hieronder het reisaanbod terugvinden bij enkele reisorganisaties. Door op de groene knop te klikken kunt u het reisaanbod bekijken voor de kerstvakantie of een andere periode.

Het actuele reisaanbod voor de kerstvakantie:

Kerstvakantie Mexico
                                                                 Kerstvakantie Mexico
Kerstvakantie Mexico
                                                                  Kerstvakantie Mexico

 

Het boeken van een mooie vakantie met de kerstperiode is vrij gemakkelijk om te doen, er zijn enkele aanbieders waar je terecht kunt. Door hieronder op de link te klikken kunt u direct een reis boeken.

>> Bekijk hier kerstvakantie reizen voor Mexico!

Kerstvakantie Mexico:

Kerstmis in Mexico: een onvergetelijke belevenis

Kerst vieren in Mexico is heel bijzonder. Elementen die uw kerstreis onvergetelijk en uniek zullen maken zijn bijvoorbeeld:

  • Kerstvakantie MexicoDe kersttijd begint in Mexico al vanaf 16 december met vele bijzondere gebruiken waarbij het kerstverhaal binnen de katholieke traditie volks worden uitgelegd. De stad is een en al feest en uitbundig versierd (kerstvakantie Mexico informatie).
  • Uiteraard bezoekt u de vele gigantische kerstmarkten. U zult zich verbazen over de talrijke kerststallen die te koop zijn van heel klein in een lucifersdoosje, iets groter in een kalebas, tot bijna levensgroot. Bij die stallen worden allerlei mogelijke uitbreidingen gemaakt zoals dieren en hele dorpen en landschapselementen die het verhaald uitbeelden (kerstvakantie Mexico informatie).
  • Niet alleen kerststallen zijn te koop op die kerstmarkten, maar allerlei versieringen, want Mexicanen versieren met Kerstmis het hele huis van binnen en van buiten. En wel op een bijzonder bonte, schitterende en kleurrijke manier.
  • Kerstvakantie MexicoHeel bijzonder zijn de kerstoptochten, de posadas, die dagelijks worden gehouden in de stad. Feitelijk spelen ze daarbij de tocht na van Jozef en Maria die onderweg zijn naar Betlehem. Tijdens deze dagelijkse processietochten worden beelden van Jozef en Maria meegedragen alsof ze op zoek zijn naar onderdak, de stal in Betlehem. Maar niet alleen Jozelf en Maria worden meegedragen, verder lijken de tochten nog het meest op een dageliks terugkerende carnavalsoptocht vol kerstsymboliek.
  • Kerken zijn in de kersttijd prachtig versierd met mooie grote kleurrijke kerststallen. Na de laatste processietocht worden de beelden van Jozef en Maria in de stal gezet. Het kindje Jezus, ‘el nino Dios’, wordt uiteraard pas in de kerstnacht in de kribbe gelegd, alsof het echt geboren wordt (kerstvakantie Mexico informatie).

>> Bekijk hier Mexico vakanties voor de kerstperiode!

Kortom, ga in de kerstvakantie naar Mexico en u zult een onvergetelijke kerstvakantie beleven. Bekijk hieronder meer informatie over een mooie vakantie in Mexico.

Meer informatie over Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *