Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen

Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen

Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen
Playa del Carmen, boek nu een goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen! Bekijk hieronder alle informatie.
Één van de populairste toeristische bestemmingen van Mexico is de badplaats Playa del Carmen. In de plaats vindt u onder andere luxe hotels, prachtige stranden en veel bezienswaardigheden. Eigenlijk is het gehele jaar de temperatuur in Playa del Carmen heerlijk en kunt u er genieten van de Mexicaanse sfeer. Als u eenmaal in Playa del Carmen geweest bent, wilt u nooit meer anders. De rust, de ruimte en de omgeving maken Playa del Carmen tot een ideale vakantiebestemming. Denkt u erover na om in de vakantie richting Playa del Carmen te gaan? Of wil u graag gaan, maar vindt u het toch net iets te duur allemaal? Hieronder volgen wat tips om een bezoekje zo goedkoop mogelijk te houden. (Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen info)

Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen:

Zo goedkoop mogelijk op vakantie

  • De juiste periode: Van mei tot en met november kunt u het goedkoopst naar Playa del Carmen. In deze periode zijn er aanbiedingen, omdat het weer Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmenwisselvallig is en de kans op regen er het grootst is. Hierdoor zijn er minder toeristen, waardoor veel hotelkamers leeg blijven. Om toch zoveel mogelijk toeristen te trekken, worden de prijzen verlaagd en kunt u rekenen op een voordelige vakantieprijs. (Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen info)
  • Vergelijken: Daarnaast is het aan te raden om vliegtickets met elkaar te vergelijken. De ene vlucht kan u zo 20 tot 30% besparen, bijvoorbeeld doordat er nog veel lege stoelen zijn of omdat het een goedkopere vliegmaatschappij is.
  • Accommodatie: Een overnachting in Playa del Carmen kan in een luxe resort, maar ook in een hostel. De prijzen hiervan lopen erg uiteen waarbij een hostel het goedkoopst is en gemiddeld 15 euro per nacht kost. Een hotel boekt u al vanaf 50 euro per nacht en een resort is het duurst. (Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen info)

Goedkope vakantie Mexico 2016:

Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen
                                                                 Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen
Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen
                                                                  Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen

 

Kortom, zoek de juiste periode, de juiste vliegtickets en de juiste accommodatie zodat uw vakantie in Playa del Carmen lekker goedkoop blijft. (Goedkope vakantie Mexico Playa del Carmen info)

>> Bekijk hier de vakanties Playa del Carmen!

Heb je een goede tip voor deze pagina om goedkoop op vakantie te gaan, dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

Meer informatie over vakanties in Mexico:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *